Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +6 °C
Apmācies
Sestdiena, 20. aprīlis
Mirta, Ziedīte

Organizācija: Pasaulē šobrīd notiek vairāk konfliktu nekā jebkad agrāk

Pasaulē šobrīd notiek vairāk konfliktu nekā jebkad agrāk, paziņojusi katoļu labdarības organizācija Caritas.

"Mēs esam pasaulē, kas ir arvien mazāk un mazāk mierīga, kurā ir vairāk konfliktu nekā jebkad agrāk," Vācijas raidorganizācijai SWR pavēstīja Caritas vadītājs Olivers Millers.

Pēc viņa teiktā, Caritas šobrīd aktīvi darbojas 70 valstīs, tostarp tādās krīzes zonās kā Sīrija, Kongo un Dienvidsudāna.

"Mūs satrauc ievērojamais dabas katastrofu skaita pieaugums," sacīja Millers, norādot uz sausumu, meža ugunsgrēkiem un plūdiem visā pasaulē.

Pēc viņa teiktā, šobrīd pasaulē gadā notiek vidēji 350 dabas katastrofas, kas ir divreiz vairāk nekā 90.gados, un pie tā ir vainīgas klimata pārmaiņas.

Top komentāri

reptilis
r
Klimata pārmaiņas notiek gandrīz visu laiku...,bet iedzīvotāju skaits gan ir lielākais Pasaules vēsturē un cilvēku domāšana nav tikusi līdzi Āfrikā..Āzijā..Tuvajos austrumos. Šī krīze ir tipiska agrārās sabiedrībās - nekā jauna šai Pasaulē....,bet ir viena būtiska atšķirība - tehnoloģijas medicīnā un tehnikā ir gājušas uz priekšu - tie cilvēki ,kuriem bija jānomirst - nemirst,bet tiek izārstēti.Ir tāds piemērs - labie kristieši ierodas izolētā salā ,kur cilvēki nodarbojas ar medībām...zveju...mūžīgo savstarpējo karu - tiek nodrošināts ekoloģiskais līdzsvars!""žēlsirdīgie""misionāri pastāsta vietējiem,ka tie dzīvo nepareizi...uzceļ baznīcas...slimnīcas..karus izbeidz..slimos ārstē ....rezultāts - visi salas zvēri izmedīti..meži izcirsti...zivju piekrastē palicis daudz mazāk...iedzīvotāju skaits pieaudzis vairākas reizes ...trūkst mājokļu! Nākošais etaps - labie kristieši par pa pasauli savākto naudu būvē mājas...dala humāno palīdzību...iedzīvotāji turpina vairoties! Zeme -sala Visumā!
Skatīt visus komentārus

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Baltijas valstis

Vairāk Baltijas valstis


Eiropa

Vairāk Eiropa


ASV

Vairāk ASV


Krievija

Vairāk Krievija


Tuvie austrumi

Vairāk Tuvie austrumi


Cits

Vairāk Cits