Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +2 °C
Apmācies
Piektdiena, 19. aprīlis
Vēsma, Fanija

Osmingtonā noticis Austrālijā 21. gadsimtā asiņainākais slaktiņš ar šaujamieročiem

Osmingtonā, Austrālijas rietumos, kādā lauku īpašumā atrasti septiņu cilvēku līķi - no tiem četri ir bērni, vēsta CNN. Sākotnējā informācija liecina, ka slaktiņš īstenots, izmantojot šaujamieročus, un tādējādi šī kļuvusi par asiņaināko masu slepkavību ar šaujamieročiem Austrālijā pēdējo 20 gadu laikā.

Likumsargi lauku īpašumā ieradās, reaģējot uz izsaukumu. Ierodoties notikuma vietā, ēkā atrasti pieci līķi, bet vēl divi ārā netālu no ēkas. 

"Izskatās, ka ķermeņiem ir šautas brūces, bet vairāk neko nevaru atklāt. Atrasti arī divi šaujamieroči," norādījis Rietumaustrālijas policijas komisārs Kriss Dosans.

Austrālijas raidorganizācija ABC norāda, ka šis ir asiņainākais ar šaujamieročiem pastrādātais slaktiņš valstī kopš 1996. gada uzbrukuma Portarturā, kad viens uzbrucējs ar pusautomātisko šauteni noslepkavoja 35 cilvēkus un ievainoja vēl 23. Šis uzbrukums iezīmēja lūzuma punktu ar šaujamieročiem realizētu uzbrukumu nomocītajā valstī - vien 12 dienas pēc uzbrukuma Portarturā valdība izziņoja visaptverošu šaujamieroču apriti regulējošo likumu reformu, kuras rezultātā valsts no iedzīvotājiem atpirka un iznīcināja vairāk nekā vienu miljonu šaujamieroču.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Baltijas valstis

Vairāk Baltijas valstis


Eiropa

Vairāk Eiropa


ASV

Vairāk ASV


Krievija

Vairāk Krievija


Tuvie austrumi

Vairāk Tuvie austrumi


Cits

Vairāk Cits