Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +11 °C
Skaidrs
Sestdiena, 27. aprīlis
Tāle, Raimonda, Raina, Klementīne

papildināts (23:19) - VIDEO: Reportieres un operatora slepkava miris slimnīcā

Divi televīzijas žurnālisti ASV Virdžīnijas štatā nošauti brīdī, kad tiešraidē intervēja cilvēku, vēsta aģentūra Reuters. Vien 24 gadus vecās žurnālistes Alisonas Pārkeres un 27 gadus vecā operatora Ādama Varda nāvi apstiprināja arī telekanāls WDBJ7.

CNN vēsta, ka policija atradusi slepkavu un aizturēšanas brīdī viņš mēģinājis veikt pašnāvību, taču tas nav izdevies, slepkava kritiskā stāvoklī tika nogādāts slimnīcā, taču, kā ziņo CNN, pēc tam miris. 

Mikroblogošanas vietnē Twitter.com nesen parādījies video, kas šķietami uzņemts no slepkavas skata punkta. Tas pēc pāris minūtēm tika izņemts un ievietotāja konts tika slēgts. Konts, kurš ielika video, pieder kādam Braisam Viljamsam, kurš šķietami atlaists no tā paša TV kanāla, kur strādāja upuri. 

Telekanāla ģenerālmenedžeris par slepkavību to tiešraidē paziņojis skatītājiem: "Man ir tas ļoti, ļoti skumjais pienākums jums paziņot... ka Alisona un Ādams ir miruši." Ziņa publiskota arī kanāla oficiālajā Twitter kontā, tāpat ievietots tvīts ar piemiņas vārdiem.



Šaušanas moments bija redzams tiešraidē visiem telekanāla WDBJ7 skatītājiem. Pārkere intervēja kādu vietējo uzņēmēju, nenojaušot par draudošajām briesmām līdz pat brīdim, kad atskanēja pirmie no astoņiem šāvieniem. Kā var noprast, vispirms tika sašauts operators, pēc tam - reportiere Pārkere. Sašautajam operatoram krītot zemē, uz īsu mirkli kadrā bija redzama arī vīrieša, kurš, visticamāk, ir šāvējs, seja.

Uzreiz pēc notikuma WDBJ7 nepubliskoja video un to nepārraidīja vēlreiz, taču tas no vairākiem kontiem dažas minūtes pēc incidenta ievietots vietnē YouTube. Vēlāk to demonstrēja arī raidorganizācija CNN.

Brīdinām - video ir nepatīkams saturs:




mainīts virsraksts

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Baltijas valstis

Vairāk Baltijas valstis


Eiropa

Vairāk Eiropa


ASV

Vairāk ASV


Krievija

Vairāk Krievija


Tuvie austrumi

Vairāk Tuvie austrumi


Cits

Vairāk Cits