Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +11 °C
Skaidrs
Sestdiena, 11. maijs
Milda, Karmena, Manfreds

Par visdevīgāko slavenību nosauc Anniju Lenoksu

Sabiedriskās organizācijas Look to the Stars gadskārtējā dāsnāko ziedotāju sarakstā iekļautas ap 3000 slavenības, kuras veltījušas finanses dažādiem labdarības projektiem. Par visdevīgāko slavenību organizācija nosaukusi dziedātāju Anniju Lenoksu.

Pēc viņas sarakstā iekļauts arī bijušais ASV prezidents Bils Klintons, grupas U2 līderis Bono, dziedātājs Eltons Džons, aktieri Breds Pits un Andželina Džolija, kā arī bijušais The Beatles dalībnieks Pols Makartnijs.

A.Lenoksa savas karjeras laikā līdzekļus ziedojusi tādām organizācijām kā Amnesty International, Greenpeace, Nelsona Mandelas dibinātajam 46664 fondam. Dziedātāja 2008.gadā saņēmusi Liebritānijas Sarkanā krusta atzinību par darbu sabiedrības labā un to, ka pievērsusi apkārtējo uzmanību jautājumam par saslimstību ar HIV/AIDS Āfrikā. 53 gadus vecā dziedātāja ir rīkojusi labdarības pasākumus, veltot līdzekļus HIV/AIDS apkarošanai.

„Dienvidāfrikā trešdaļai grūtnieču ir konstatēts HIV,“ dziedātāja savulaik pavēstīja CNN. „Mēs varam aizkavēt viņu bērnu saslimšanu ar vīrusu, ja mēs palīdzēsim šīm sievietēm nodrošināt medicīnisko palīdzību. Ja mēs viņām nepalīdzēsim, nākotnē vairākas paaudzes tiks vienkārši noslaucītas no zemes virsas,“ uzsvēra A.Lenoksa.

Look to the Stars sarakstā iekļauti arī citi pazīstami mūziķi, aktieri, sportisti, politiķi, sabiedriskie darbinieki un zinātnieki, tostarp aktrise Skārleta Johansone, Džordžs Klūnijs, futbolists Deivids Bekhems, bokseris Muhameds Ali, uzņēmējs Ričards Brensons un citi. Visvairāk slavenības līdzekļus ziedojušas tādām organizācijām kā Make A Wish fondam un Sarkanajam Krustam.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Krievi mēģinājuši uzbrukt Harkivas apgabalā

Krievi piektdien mēģinājuši veikt sauszemes uzbrukumu pāri robežai Harkivas apgabalā, un kaujas tur turpinās, pavēstīja Ukrainas Aizsardzības ministrija.

Baltijas valstis

Vairāk Baltijas valstis


Eiropa

Vairāk Eiropa


ASV

Vairāk ASV


Krievija

Vairāk Krievija


Tuvie austrumi

Vairāk Tuvie austrumi


Cits

Vairāk Cits