Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +8 °C
Skaidrs
Sestdiena, 19. oktobris
Drosma, Drosmis, Elīna

Pasažierus šokē galvas nogriešana

Kanādas sabiedrību nobiedē šausminoša slepkavība reisa autobusā
Autobuss vienmuļi traucās uz priekšu pa Kanādas plašumiem, un 22 gadus vecais jauneklis Tims Maklīns mierīgi snauduļoja autobusa aizmugurē, klausoties mūziku austiņās un dažkārt nosūtot kādu īsziņu tuviniekiem. Viņš nepievērsa īpašu uzmanību liela auguma vīram, kurš pusceļā no Edmontonas uz Vinipegu bija apsēdies viņam līdzās. Vīrieša seju aizsedza saulesbrilles. Citi pasažieri atceras, ka viņus no snaudas pamodinājis briesmīgs kliedziens. "Pēkšņi mēs visi dzirdējām kliedzienu, asinsstindzinošu kliedzienu," vēsta pasažieris Gārnets Ketons, kurš sēdēja tieši priekšā abiem vīriešiem. G.Ketons redzēja, ka svešinieks izvilcis milzīgu nazi un neskaitāmas reizes ietriec to T.Maklīna miesā.

Gluži kā robots


Izdzirdējis kliedzienus, autobusa vadītājs apstājās un izlaida pārbiedētos pasažierus no autobusa. Pēc brīža pie viņiem pieturēja kravas automašīnas šoferis, kurš palīdzēja sagādāt āmuru un lauzni.

Vairāki vīrieši devās atpakaļ pie autobusa, lai mēģinātu savaldīt slepkavu. Viņi redzēja, ka līķis ir uz grīdas un slepkava mēģina tam nogriezt galvu. Viņš izskatījies pilnīgi mierīgs.

"Neredzēju nekādas niknuma izpausmes. Viņš bija gluži kā robots," atceras G.Ketons. Slepkava meties viņiem virsū, bet vīrieši nobloķējuši autobusa durvis, lai neļautu viņam izkļūt ārā. Pēc tam noziedznieks atgriezies pie līķa un turpinājis savu "darbu". Viņš nogriezis galvu un atnesis uz autobusa priekšgalu, lai parādītu pasažieriem. "Viņš atnāca ar galvu rokā, mierīgi paskatījās uz mums un nometa galvu zemē," stāsta G.Ketons. Kanādas laikraksts The Globe and Mail ziņo, ka slepkava arīdzan mielojies ar upura ķermeņa daļām.

Uzbrukums svešiniekam


Notikuma vietā ieradās policija, kas aizveda pasažierus un mēģināja pierunāt slepkavu padoties.

Pēc vairākām stundām viņš izsita logu un mēģināja aizbēgt, bet nekavējoties tika aizturēts. Policija informē, ka aizturētais vīrietis identificēts kā 40 gadu vecais Vinss Veiguans Ļi no Edmontonas. Izmeklētāju rīcībā nav informācijas, kas liecinātu, ka slepkava bijis pazīstams ar T.Maklīnu.

Sākumā viņš sēdējis autobusa priekšgalā, bet pēc kārtējās pieturvietas atnācis uz aizmuguri un apsēdies blakus T.Maklīnam. Pasažieri neesot manījuši neko, kas liecinātu par iespējamo konfliktu.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Baltijas valstis

Vairāk Baltijas valstis


Eiropa

Vairāk Eiropa


ASV

Vairāk ASV


Krievija

Vairāk Krievija


Tuvie austrumi

Vairāk Tuvie austrumi


Cits

Vairāk Cits