Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +23 °C
Skaidrs
Sestdiena, 18. maijs
Inese, Inesis, Ēriks

Rogozins Pussy Riot dēļ nosauc Madonnu par vecu m****

Krievijas vicepremjers Dmitrijs Rogozins savā mikroblogā slēpti necenzēti paudis attieksmi pret dziedātāju Madonnu, kura sava koncerta Maskavā laikā pauda atbalstu Krievijas pankgrupai Pussy Riot.

„Katra bijusī m**** vecumā mēģina lasīt visiem lekcijas par morāli. Īpaši aizrobežu turneju un viesizrāžu laikā,” savā mikroblogā ierakstīja D. Rogozins.

Jāatgādina, ka Madonna pirms sava koncerta Maskavā un tā laikā iestājās par pankgrupas Pussy Riot dalībnieču, kurām apsūdzība pieprasījusi piespriest trīs gadus ilgu cietumsodu, atbrīvošanu no apcietinājuma.

„Es vēlot teikt dažus vārdus par Pussy Riot. Mans sapnis ir tāds, ka katram cilvēkam visā pasaulē ir tiesības uz to, lai pret viņu attiektos kā pret cilvēku. Tie (Pussy Riot „panku lūgšana” Kristus Pestītāja katedrālē) nebija draudi baznīcai un valdībai. Šīs trīs meitenes, Nadja, Katja un Maša, izdarīja kaut ko drošsirdīgu. Viņas maksā par to. Un es aizlūgšu par viņu atbrīvošanu,” sacīja Madonna savas uzstāšanās laikā, bet pēc šiem vārdiem izģērbās līdz apakšveļai, demonstrējot uzrakstu Pussy Riot uz muguras.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Putins: Nav plānu ieņemt Harkivu

Krievijai šobrīd nav plānu ieņemt Harkivu, piektdien, atrodoties vizītē Ķīnā, apgalvoja Krievijas diktators Vladimirs Putins.

Baltijas valstis

Vairāk Baltijas valstis


Eiropa

Vairāk Eiropa


ASV

Vairāk ASV


Krievija

Vairāk Krievija


Tuvie austrumi

Vairāk Tuvie austrumi


Cits

Vairāk Cits