Laika ziņas
Šodien
Daļēji apmācies
Rīgā +10 °C
Daļēji apmācies
Pirmdiena, 14. oktobris
Minna, Vilhelmīne

Švarcenegers raksta memuārus, kas tiks izdoti nākamā gada oktobrī

Bijušais kultūrists un kinoaktieris un nesenais ASV Kalifornijas štata gubernators Arnolds Švarcenegers raksta memuārus par savu piedzīvojumiem un panākumiem bagāto dzīvi, kas nākamgad tiks izdoti grāmatā, bet vēl nav zināms, vai tajos tiks atspoguļotas arī viņa laulības dzīves problēmas, ceturtdien paziņoja Ņujorkas izdevniecība "Simon & Schuster", kas ieguvusi tiesības izdot šo grāmatu.

64 gadus vecais Švarcenegers memuāru grāmatai izraudzījies nosaukumu "Total Recall" (Atcerēties visu), kāds ir arī 1990. gadā uzņemtai filmai ar viņu galvenajā lomā. Grāmatas apakšnosaukums būs "My Unbelievably True Life Story" ("Mans neticami patiesais dzīves stāsts"). Švarcenegers sāka rakstīt šo grāmatu 2010. gadā, un tā iznāks 2012. gada oktobrī.

"Simon & Schuster" pavēstīja, ka šī grāmata ir Švarcenegera otrā autobiogrāfija un parādīs "viņa slaveno, pretrunu pilno un aizraujošo dzīvi" un to, kā viņš "iemiesojis amerikāņu sapni".

Grāmata parādīs, kā Austrijā dzimušais Švarcenegers no trūcīga imigranta ASV kļuvis par pasaules klases kultūristu, Holivudas kinozvaigzni un Kalifornijas gubernatoru. Izdevniecības pārstāvis atzina, ka Švarcenegera dzīve ir "viens no lielākajiem veiksmes stāstiem pasaulē".

Pēdējā laikā gan  Švarcenegers mediju uzmanības lokā nonācis tāpēc, ka viņa sieva Marija Šraivere jūlijā oficiāli iesniegusi 25 gadus ilgās laulības šķiršanas prasību.

Švarcenegers maijā atzina, ka viņa sieva sākusi dzīvot šķirti no viņa pēc tam, kad viņš tai atzinies, ka pirms vairāk nekā desmit gadiem kļuvis par tēvu ārlaulības bērnam, kura māte ir Švarcenegeru ģimenes kalpotāja.

Pēc septiņiem gadiem gubernatora amatā republikānis  Švarcenegers janvārī atsāka dalību dažādos izklaides projektos. Tomēr maijā paziņoja, ka viņa prioritāte ir privātās dzīves problēmu atrisināšana. Visus septiņus gadus, kamēr viņas vīrs bija gubernators un strādāja Kalifornijas galvaspilsētā Sakramento, Šraivere izvēlējās dzīvot attālajā īpašumā Losandželosā Klusā okeāna krastā.

Kad    Švarcenegers  stājās gubernatora amatā viņa sieva, bijušā prezidenta Džona Ficdžeralda Kenedija māsas Jūnisas Kenedijas-Šraiveres meita, pameta darbu kā telekanāla NBC ziņu diktore. Kā štata pirmā lēdija viņa vadīja ikgadējo sieviešu konferenci, kurā piedalījās daudzas ievērojamas uzņēmējdarbības, politikas un izklaides industrijas sievietes.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Baltijas valstis

Vairāk Baltijas valstis


Eiropa

Vairāk Eiropa


ASV

Vairāk ASV


Krievija

Vairāk Krievija


Tuvie austrumi

Vairāk Tuvie austrumi


Cits

Vairāk Cits