Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +21 °C
Apmācies
Pirmdiena, 1. jūlijs
Rimants, Imants, Ingars, Intars

Avoti: ES grasās pagarināt Krievijai noteiktās sankcijas

Eiropas Savienība (ES) gatavojas pagarināt sankcijas, kas par Ukrainas destabilizāciju noteiktas Krievijas prezidenta Vladimira Putina sabiedrotajiem, ziņu aģentūrai Bloomberg apliecinājuši avoti ES.

Bloka dalībvalstu valdības grasās vēlākais marta vidū uz sešiem mēnešiem pagarināt vairāk nekā 100 Ukrainas un Krievijas pilsoņiem noteiktās sankcijas, sacīja četras ES amatpersonas.

Viņu vidū ir banku SMP Bank un InvestCapitalBank līdzīpašnieks Arkādijs Rotenbergs un bankas Rossija lielākais akciju turētājs Jurijs Kovaļčuks, sacīja amatpersonas, kas vēlējās palikt anonīmas.

Sodot Krieviju par Krimas aneksiju un Austrumukrainas destabilizāciju, Eiropas Savienība, ASV un citas rietumvalstis noteikušas sankcijas daudzām Krievijas augstākajām amatpersonām, Kremļa tuvākā loka cilvēkiem, kā arī Krievijas ekonomikas finanšu, aizsardzības un enerģētikas nozarēm.

 

Top komentāri

Galka
G
ES un ASV uzska saknkciju ieviesan pret Krieviju par Ukrainas valsts teritorijas Krimas okupaciju un tas nozime, ka sankcijas ir tikai japalielina lidz laikam kad Krievija izvaks visus teroristus, okupantus no Ukrainas valsts teritorijas Krimas un Daneckas, Luganskas kur krievi izvers karu.
zvirbulēns
z
Par kādu sankciju pagarināšanu te murgo, ja tās vispār joprojām pret fašistisko Krieviju nav ieviestas? Aizliegumi dažiem krievfašistiem iebraukt ES valstīs nav sankcijas pret valsti Krieviju...visi blefo, un vilksies tas tik ilgi, kamēr Pūķins sāks karu.
Skatīt visus komentārus

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Baltijas valstis

Vairāk Baltijas valstis


Eiropa

Vairāk Eiropa


ASV

Vairāk ASV


Krievija

Vairāk Krievija


Tuvie austrumi

Vairāk Tuvie austrumi


Cits

Vairāk Cits