Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +14 °C
Skaidrs
Piektdiena, 3. maijs
Uvis, Gints

Francijā pārbaudīs lidmašīnas atlūzu atbilstību avarējušajam Boeing 777

Francijā nogādātas lidmašīnas atlūzas, ko uzskata par pirms pusotra gada avarējušās pasažieru lidmašīnas Boeing 777 atliekām.

Indijas okeāna Reinjonas salā atrasto lidmašīnas atlūzu sērijas numurs atbilst pērn pazudušās Malaysia Airlines lidmašīnas Boeing 777 datiem, vēsta vietējais laikraksts Journal de l Ile de la Reunion.

Sākotnēji tika ziņots, ka uz atlūzām bijis uzraksts "BB670", tomēr atbilstoši precizētajiem datiem tur ir redzams uzraksts "657BB". Tieši šāds numurs minēts Boeing 777 dokumentācijā tādām detaļām kā flaperona strāvas pievads un flaperona apšuves panelis, norāda žurnālisti.

Ja apstiprināsies, ka Reinjonā atrastās atlūzas tiešām ir no pērn pazudušās lidmašīnas Boeing 777, tas būs pirmais lielais izrāviens bez pēdām pazudušā lainera meklējumos.

Malaysia Airlines lidmašīna ar 239 pasažieriem un apkalpes locekļiem pazuda pērn 8.martā, nezināmu iemeslu dēļ mainot kursu lidojumā starp Kualalumpuru un Pekinu.

Līdz šim, neraugoties uz intensīvo meklēšanu, nedz okeāna dzīlēs, nedz virs ūdens nebija izdevies atrast nekādas pazudušās lidmašīnas pēdas.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Baltijas valstis

Vairāk Baltijas valstis


Eiropa

Vairāk Eiropa


ASV

Vairāk ASV


Krievija

Vairāk Krievija


Tuvie austrumi

Vairāk Tuvie austrumi


Cits

Vairāk Cits