Laika ziņas
Šodien
Daļēji apmācies
Rīgā +3 °C
Daļēji apmācies
Piektdiena, 19. aprīlis
Vēsma, Fanija
Paraksti tika savākti dažu stundu laikā, un to skaits pārsniedza miljona robežu neilgi pirms pusnakts

Lielbritānijā savākti miljons parakstu zem petīcijas pret parlamenta darba apturēšanu

Lielbritānijā trešdien tika savākti vairāk nekā miljons parakstu zem interneta petīcijas pret parlamenta darba apturēšanu pirms 31.oktobrī gaidāmā Brexit.

Petīcijas vietnē teikts, ka "parlamenta darbu nedrīkst atlikt vai parlamentu atlaist, kamēr" 31.oktobrī paredzētā Lielbritānijas izstāšanās no Eiropas Savienības (ES) nav atlikta vai atcelta.

Jau ziņots, ka karaliene Elizabete II trešdien piekrita premjerministra Borisa Džonsona lūgumam pirms Brexit uz laiku apturēt parlamenta darbu.

Karalienes oficiālo padomnieku sanāksme - Slepenā padome - paziņoja, ka parlamenta darbs tiks apturēts ne agrāk kā pirmdien, 9.septembrī, un ne vēlāk kā ceturtdien, 12.septembrī. Parlamentu paredzēts atkal sasaukt pirmdien, 14.oktobrī.

Sašutusī opozīcija paziņoja, ka Džonsons lūdzis parlamenta darba apturēšanu, apzināti cenšoties nobremzēt parlamenta deputātu mēģinājumus nepieļaut bezvienošanās Brexit.

Petīcija tika ievietota internetā dienu pirms Džonsona paziņojuma, ka viņš lūdzis uz laiku apturēt parlamenta darbu pirms Brexit.

Top komentāri

Daina
D
Kārtējā dezinfomācija. Šij petīcijai nav nekādā tiesiska pamata: karalienes lēmumu juridiski anulēt nevar. Parlaments tisks apstādnāts; 31.10.2019. Lielbritānija pametīs ES, BEZ vienošanās, un arī pēc 31.10.2019 Džonsons būs premjers. Tā ir patiesība, kas Latvijas žurnālistiem ir JĀAPĒD. Iemesls, ir vienkāršs: ES, jo sevišķi nedemokrātiskā ceļā ieceltā Eiropas Komisija, ir tipisks PSRS CK Politibiroja veidojums, kas bremzē citu valstu, iznemot BeneLux un Vāciju, jo sevišķi mazo valstu, ekonomisko attīstību. Briti ātri reaģēja uz nedemokrātisko aparatčiku nomenklatūras behemota uzpūšanos un pateica čau! Pareiz darīja!
Skatīt visus komentārus

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Baltijas valstis

Vairāk Baltijas valstis


Eiropa

Vairāk Eiropa


ASV

Vairāk ASV


Krievija

Vairāk Krievija


Tuvie austrumi

Vairāk Tuvie austrumi


Cits

Vairāk Cits