Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +22 °C
Skaidrs
Pirmdiena, 29. aprīlis
Raimonds, Laine, Vilnis

Parīze: Saūda Arābijai par Hašogi slepkavību var tikt noteiktas sankcijas

Francija Saūda Arābijai noteiks sankcijas, ja noskaidrosies, ka Rijāda ir atbildīga par žurnālista Džamala Hašogi slepkavību konsulātā Stambulā, trešdien pavēstīja Francijas valdības pārstāvis sakariem ar presi Benžamēns Grivo.

Francija noteikts sankcijas, ja Turcijas vai Saūda Arābijas izmeklēšanā tiks konstatēts, ka atbildīga ir Rijāda, un šos rezultātus apstiprinās Francijas izlūkdienests, žurnālistiem Parīzē sacīja Grivo, piebilstot, ka šobrīd tas vēl nav noticis.

"Kamēr tas nebūs pārliecinoši noskaidrots un kamēr faktus nebūs apstiprinājis mūsu izlūkdienests, mēs nekādus lēmumus nepieņemsim," viņš piebilda.

Grivo deva mājienu, ka sankciju ietvaros netiks pieņemts aizliegums pārdot bruņojumu Saūda Arābijai, kas ir viens no lielākajiem Francijas ieroču pircējiem.

Kā sacīja Grivo, viņš ir "pārsteigts", ka debates par sankcijām fokusējas uz bruņojuma tirdzniecību.

"Lieta ir daudz plašāka," sacīja Francijas valdības pārstāvis.

ASV dzīvojušais laikraksta The Washington Post līdzstrādnieks un Rijādas kritiķis Hašogi pazuda pēc ieiešanas Saūda Arābijas konsulātā Stambulā 2.oktobrī. Turcijas varasiestādes paziņojušas, ka viņš konsulātā nogalināts iepriekš izplānotā slepkavībā.

Top komentāri

ļuļa
ļ
atkārtots jautājums - kā mums ar rietumu demokrātiju, ko? kas notiktu, ja pie dzīvām miesām esot, žurnālistu sazāģētu krievija? un ko nozīmē, ka sankcijas neskars ieroču pārdošanu? nauda nesmird, vai ne? viens sazāģēts žurnālists vairāk vai mazāk - sīka vienība, kā teiktu karlsons. galvenais lai naudiņa ripo.
Salīdzinājums
S
Rietumu Demokrātija Ir Kā mauku mājā-par 25€ minetiņš,par 50€ klasika,par 70€ anālais bet par 100€ viss. Bet ja kāds nāk un maksā uzreiz 500€ tad var darīt jebko.
Rietumu maucība
R
Ar rietumu demokrātiju ir cauri. Dubultstsndarti,draugu būšana,un kas maksā tam viss stļauts. Nevis demokrātija bet maucība tā ir.
Skatīt visus komentārus

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Ukrainas armija nedaudz atkāpusies rietumu virzienā

Ukrainas armijas virspavēlnieks Oleksandrs Sirskis svētdien paziņojis, ka situācija frontē ir saasinājusies un krievi aktīvi uzbrūk visā frontes līnijas garumā, dažos virzienos gūstot taktiskus pan...

Baltijas valstis

Vairāk Baltijas valstis


Eiropa

Vairāk Eiropa


ASV

Vairāk ASV


Krievija

Vairāk Krievija


Tuvie austrumi

Vairāk Tuvie austrumi


Cits

Vairāk Cits