Laika ziņas
Šodien
Daļēji apmācies
Rīgā +23 °C
Daļēji apmācies
Svētdiena, 2. jūnijs
Lība, Emma

Prokremliskie baikeri Nakts vilki atkal dosies uz Poliju

Krievijas prokremliskā motociklistu banda Nakts vilki šogad atkal plāno doties braucienā no Maskavas uz Berlīni caur Poliju, sociālajā tīklā Facebook paziņojis poļu žurnālists Andžejs Zauha. Pērn Polijas varasiestādes krievu baikerus valstī neielaida.Nakts vilki plāno 1.maijā ierasties Varšavā un apmeklēt Varšavas sacelšanās muzeju, vēsta Polijas Radio.

Krievu baikeri marta sākumā jau bija ieradušies Polijas galvaspilsētā uz dokumentālās filmas Katiņas motobrauciens - pa atmiņas pēdām pirmizrādi. Filma stāsta par poļu motokluba darbību.Polijas Ārlietu ministrija pērn aprīlī valstī neielaida motociklistu grupu, kuras sastāvā bija arī Nakts vilku biedri. Krievijas baikeri piedalījās motobraucienā Maskava-Berlīne, kas bija veltīts tā dēvētajai uzvaras dienai.Eva Kopača, kas tolaik ieņēma premjera amatu, atzina, ka uztver Nakts vilku motobraucienu kā provokāciju.Daudzi Polijas politiķi un sabiedriskie darbinieki aicināja valdību nepieļaut Nakts vilku iebraukšanu Polijā, jo klubs propagandē neiecietības idejas, atbalsta Krimas aneksiju, bet daži kluba biedri karo Austrumukrainā promaskavisko teroristu grupējumu rindās.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

ES pakļauj sankcijām Irānas aizsardzības ministru

Eiropas Savienība (ES) piektdien pakļāvusi sankcijām Irānas aizsardzības ministru Mohamadu Rezu Aštiani un Revolucionāro gvardi par Krievijas apgādāšanu ar raķetēm un lidrobotiem, kas tiek izmantot...

Baltijas valstis

Vairāk Baltijas valstis


Eiropa

Vairāk Eiropa


ASV

Vairāk ASV


Krievija

Vairāk Krievija


Tuvie austrumi

Vairāk Tuvie austrumi


Cits

Vairāk Cits