Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +12 °C
Skaidrs
Ceturtdiena, 17. oktobris
Karīna, Gaits

Sarkozī noraida baumas par viņa un Karlas Bruni ārlaulības sakariem

Francijas prezidents Nikolā Sarkozī piektdien vizītes laikā Londonā noraidījis internetā izplatītās runas, ka gan viņš, gan dzīvesbiedre Karla Bruni esot ielaidušies ārlaulības sakaros. Saskaņā ar šīm baumām 42 gadus vecā K.Bruni esot ielaidusies dēkā ar kādu franču mūziķi, bet 55 gadus vecais N.Sarkozī esot radis mierinājumu pie Francijas vides ministres, bijušās karatē čempiones Šantelas Žuano sāniem.


Francijas politiķu ārlaulības dēkas nav nekāds retums; bijušais Francijas prezidents Fransuā Miterāns pat bija pamanījies tikt pie ārlaulības meitas. Taču vēl pirms dažām dienām K.Bruni paziņoja, ka viņas vīrs, kuram šīs ir jau trešās laulības, nekad neielaistos ārlaulības sakaros. Bijusī modele K.Bruni pati savulaik izteikusies, ka monogāmas attiecības viņu garlaiko.


N.Sarkozī bija manāmi aizkaitināts, kad piektdien pēc sarunām ar Lielbritānijas premjeru Gordonu Braunu žurnālisti viņam uzdeva jautājumu par iespējamo ārlaulības dēku. «Šķiet, ka jums nav ne jausmas, cik aizņemts ir Republikas prezidents. Man nav ne sekundes laika, ko izniekot šādām muļķībām, pat ne pussekundes. Es nezinu, kādēļ jūs izniekojat savu laiku, uzdodot šādu jautājumu,» pavēstīja N.Sarkozī. Priekšzīmīgais ģimenes tēvs, garīdznieka dēls G.Brauns metās aizstāvēt savu kolēģi. «Es teicu Nikolā, ka neticu visam, kas rakstīts britu presē,» pajokoja G.Brauns.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Baltijas valstis

Vairāk Baltijas valstis


Eiropa

Vairāk Eiropa


ASV

Vairāk ASV


Krievija

Vairāk Krievija


Tuvie austrumi

Vairāk Tuvie austrumi


Cits

Vairāk Cits