Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +13 °C
Skaidrs
Svētdiena, 19. maijs
Sibilla, Teika, Lita

Stokholmas traģēdijas aculieciniece: Policija notikuma vietā ieradās ļoti ātri

Pēc šodien Stokholmā notikušās traģēdijas, kad kravas automašīna ietriecās cilvēku pūlī, policija notikuma vietā ieradās ļoti ātri un visus dzina prom, aģentūrai LETA pastāstīja notikušā aculieciniece no Latvijas Māra Strautmane.

Pēc viņas stāstītā, brīdī, kad tuvojās kravas automašīna, cilvēki metās katrs uz savu pusi un apkārt lidoja dažādi priekšmeti.

Strautmane tai brīdī bijusi uz galvenās gājēju ielas un devusies uz vecpilsētas pusi. "Tad pēkšņi dzirdēju neparastu troksni aiz muguras, cilvēki metās uz visām pusēm, smagā mašīna brauca no aizmugures un puķu podi šķīda, un puķes lidoja uz visām pusēm," stāstīja aculieciniece.

Aculieciniece paglābusies uz ielas stūra pie H&M veikala un automašīna viņai patraukusies garām lielā ātrumā, bet pēc tam ietriekusies veikalā, parfimērijas nodaļā. Notikuma vietā sākuši kūpēt dūmi.

"Cilvēki momentā metās veikalos iekšā un visi viens otram palīdzēja paglābties," atcerējās Strautmane.

Pēc viņas teiktā, policija notikuma vietā ieradās ļoti ātri un visus dzina prom no centra. Tāpat aculieciniece novērojusi, ka policija brauca pie pils un parlamenta ēkas, lai nosargātu šīs vietas.

"Traki, tāda nospiesta sajūta," noteica Strautmane.

Kā ziņots, Stokholmā piektdien kādā lielveikalā, kas atrodas parasti ļaužu pilnā gājēju ielā, ietriekusies kravas automašīna, nogalinot vismaz trīs cilvēkus, ziņo Zviedrijas Radio.

Top komentāri

nu nu
n
tā nav nekāda traģēdija, sorry. tā ir loģiska konsekvence eiropas piekoptajai imigrācijas politikai. un zviedri ar šito īpaši izcēlās, jau gadiem. un ja godīgi - man tos svensonus nemaz nav žēl. vēl nesen te viņu ministre pārmeta baltijai, ka mums esot pārāk viendabīgs etniskais sastāvs un ka vajagot uzņemt vairāk migrantu. lai tad nu tagad paši izbauda savu raibo etnisko sastāvu.
Skatīt visus komentārus

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Baltijas valstis

Vairāk Baltijas valstis


Eiropa

Vairāk Eiropa


ASV

Vairāk ASV


Krievija

Vairāk Krievija


Tuvie austrumi

Vairāk Tuvie austrumi


Cits

Vairāk Cits