Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +11 °C
Skaidrs
Trešdiena, 15. maijs
Sofija, Taiga, Airita, Arita

Tehniskas kļūdas dēļ Zviedrijas karaļnams paziņo nepareizu jaunās princeses vārdu

Tehniskas kļūdas dēļ Zviedrijas karaļnama mājaslapā īslaicīgi parādījies paziņojums, ka jaundzimušo princesi sauks Ulrika Marianne Annika Dāvids, kaut arī viņas īstais vārds ir Estelle Silvija Eva Mērija, ziņo zviedru mediji.

Aplamais paziņojums radīja gan satraukumu par iespējamu hakeru uzbrukumu karaļnama mājas lapai, gan neizpratni, ka meitenītei dots karaļnama preses pārstāvja vārds - Dāvids.

"Tā bija kļūda," laikrakstu Expressen informēja karaļnama preses pārstāvis Dāvids Lēfvendāls, viens no darbiniekiem, kura vārds parādījās testa lapā.

Kā raksta avīzes Dagens Nyheter portāls dn.se kļūda radusies, kad karaļnama sabiedrisko attiecību darbinieki mājaslapā nejauši publicējuši princeses piedzimšanas paziņojuma testa versiju. Darbinieki, nezinot, vai vēl nesaņēmuši atļauju publisko princesītes vārdu, paziņojuma maketā ielikuši savus - trīs sieviešu un viena vīrieša vārdus.

Jau ziņots, ka Zviedrijas kroņprincese Viktorija 23.februārī laidusi pasaulē meitu. Viktorija ir pirmā rindā uz troni un ir ārkārtīgi populāra Zviedrijā. Vairāki nesen veikti pētījumi liecina, ka vairumam zviedru princese Viktorija patīk labāk nekā viņas tēvs Kārlis Gustavs XVI, kas ir Zviedrijas karalis kopš 1973.gada un pēdējos gados iesaistīts vairākos skandālos.


Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Baltijas valstis

Vairāk Baltijas valstis


Eiropa

Vairāk Eiropa


ASV

Vairāk ASV


Krievija

Vairāk Krievija


Tuvie austrumi

Vairāk Tuvie austrumi


Cits

Vairāk Cits