Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +12 °C
Skaidrs
Piektdiena, 18. oktobris
Rolanda, Rolands, Ronalds, Erlends

Aizturēts iespējamais Krievijas Valsts domes vicespīkera palīga slepkava

Vīrietis, kurš tiek turēts aizdomās par Krievijas Valsts domes vicespīkera Aleksandra Babakova palīga Alekseja Beļajeva slepkavību, ir aizturēts, piektdien paziņoja Ģenerālprokuratūras Izmeklēšanas komitejas pārvaldes priekšnieks Anatolijs Bagmets.

«Persona, kas tiek turēta aizdomās par šo slepkavību, ir aizturēta. Izmeklēšana turpinās,» aģentūrai Interfax sacīja Bagmets.

Aizturētā personību un aizturēšanas apstākļus viņš atteicās komentēt.

Iepriekš tiesībsargājošajām institūcijām tuvu stāvoši avoti vēstīja, ka milicija ir noskaidrojusi arī otra slepkavības līdzdalībnieka personību.

Jau vēstīts, ka Krievijas Valsts domes vicespīkera palīgs Aleksejs Beļajevs ceturtdien tika atrasts noslepkavots savā Maskavas dzīvoklī. Miliči 36 gadus vecā Beļajeva līķi ar vairāk nekā 30 naža dūrieniem atrada pēc tam, kad viņš nebija ieradies darbā ar svarīgiem dokumentiem.

Ģenerālprokuratūras Izmeklēšanas komiteja piektdien paziņoja, ka ierosināta krimināllieta par slepkavību savtīgos nolūkos, jo nozieguma vietā atrastas laupīšanas pēdas.

Ziņu avots operatīvās izmeklēšanas grupā pavēstīja aģentūrai Interfax, ka Beļajeva slepkavība nav bijusi saistīta ar viņa darbu Valsts domē un Beļajevs, iespējams, pazinis savu slepkavu un pats ielaidis viņu dzīvoklī.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Baltijas valstis

Vairāk Baltijas valstis


Eiropa

Vairāk Eiropa


ASV

Vairāk ASV


Krievija

Vairāk Krievija


Tuvie austrumi

Vairāk Tuvie austrumi


Cits

Vairāk Cits