Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +1 °C
Skaidrs
Ceturtdiena, 17. oktobris
Karīna, Gaits

Krievijas-Gruzijas kara gadadienā Saakašvili paziņo, ka gatavs «cīņu novest līdz galam»

Gruzijas prezidents Mihails Saakašvili sakarā ar Krievijas-Gruzijas kara gadadienu paziņojis, ka «mūsu cīņa turpināsies, kamēr pēdējais okupants neatstās gruzīnu zemi, kamēr nebūs atjaunots taisnīgums pret tiem simtiem tūkstošiem Gruzijas pilsoņu, kuri bija spiesti pamest savas mājas, pilsētas un ciemus».

Gruzijas prezdidents uzskata, ka Krievija karu, kuras gadadienu šodiena atzīmē, sākusi daudz ātrāk par 2008.gada augustu, un šis karš turpinās arī tagad, vēsta Gruzija Online.

Pēc M.Saakašvili teiktā, 2008.gadā gruzīnu karavīriem, ziedojot savu dzīvību, nācās aizstāvēt godu, brīvību un savas valsts nākotni.

«Tāpēc kaut vai šo kritušo puišu dēļ ikviena no mums pienākums ir šo cīņu turpināt ik dienu, turpināt valstī, lai Gruzija kļūtu stiprāka, un visā pasaulē mums jāaizstāv savas pozīcijas. Kamēr Gruzijā atrodas ienaidnieks, kamēr gruzīnu zemes ir okupētas un Gruzija nav brīva, mēs nedrīkstam zaudēt ne dienu,» paziņojis Gruzijas prezidents.

Gruzijas valdības vēsturiskais uzdevums ir šo cīņu izcīnīt līdz galam, teicisM.Saakašvili. «Mēs šo čiņu izcīnīsim līdz galam un atbrīvosim Gruziju,» viņš paziņoja Kolumbijā, kur M.Saakašvili piedalās šīs valsts prezidenta inaugurācijas ceremonijā.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Baltijas valstis

Vairāk Baltijas valstis


Eiropa

Vairāk Eiropa


ASV

Vairāk ASV


Krievija

Vairāk Krievija


Tuvie austrumi

Vairāk Tuvie austrumi


Cits

Vairāk Cits