Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +10 °C
Skaidrs
Ceturtdiena, 17. oktobris
Karīna, Gaits

Maskavā nošauts tiesnesis, kurš notiesāja skinhedus

Tiesnesis Eduards Čuvašovs, kurš pagājušajā nedēļā paziņoja spriedumu nacionālistu grupējumu lietā, pirmdien nošauts sava nama kāpņu telpā, vēsta NEWS.ru.

47 gadus vecais tiesnesis ar šāvieniem krūtīs un galvā nogalināts aptuveni plkst. 9 pie sava dzīvokļa durvīm. Nezināmais šāvējs nozudis.

NEWS.ru vēsta, ka tikai pagājušajā nedēļā tiesnesis pasludināja spriedumu nacionālistu grupējuma lietā. Šis grupējums tika vainots uzbrukumos, kas balstīti uz nacionālo naidu.

Izmeklētājiem jau ir zināmas uzbrucēja pazīmes. Tas esot bijis vīrietis ar «slāvisku ārieni», aptuveni 25 – 30 gadus vecs. Uzbrucējs bijis ģērbies melnā vējjakā, galvā melna cepure, kājās zilas džinsas.

Uzbrucēja pazīmes noskaidrotas, izpētot nama videokameras ierakstu. «Redzams, ka vīrietis ieiet nama kāpņu telpā. Aptuveni pulksten 8.15 tiesneša Čuvašova kaimiņi dzirdēja būkšķus, kas nozīmē, ka uzbrucējs izmantojis ieroci ar klusinātāju. Tāpat arī zināms, ka uzbrucējs izdarījis kontroles šāvienu, pirms pamest nozieguma vietu,» stāsta kāds operatīvais darbinieks.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Baltijas valstis

Vairāk Baltijas valstis


Eiropa

Vairāk Eiropa


ASV

Vairāk ASV


Krievija

Vairāk Krievija


Tuvie austrumi

Vairāk Tuvie austrumi


Cits

Vairāk Cits