Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +11 °C
Skaidrs
Ceturtdiena, 17. oktobris
Karīna, Gaits

Mediji: vēl divās Maskavas metrostacijās bijuši spridzekļi

Vēl divās metrostacijās – _Begovaja _un Komsomoļskaja – pēc pirmdien nograndušajiem sprādzieniem Maskavas metrostcijās _Lubjanka _un Kultūras parks tajā pašā dienā atrastas divas bumbas, kuras neitralizētas, vēsta Krievijas mediji. Tiesa, šo informāciju Maskavas milicija pagaidām neapstiprina.

Portāls NEWS.ru raksta, ka pēc notikušā sprādziena metrostacijā Kultūras parks vēlāk turpat atrasta teroristes nāvinieces josta ar spridzekļiem, kas brīnumainā kārtā neesot uzsprāguši. Tomēr vēlāk likumsargi šo informāciju nolieguši. Masu mediji arī pirmdien ziņojuši, ka spridzekļi meklēti metrostacijā Komsomoļskaja, taču nekas neesot atrasts.

Kā vēsta РБК daily, patlaban tiekot pārmeklēti visi īres dzīvokļi stacijas Jugozapadnaja tuvumā, kā arī citos Piemaskavas rajonos. Izdevums atgādina, ka, pēc izmeklēšanas datiem, tieši šajā metrostacijā teroristes nāvinieces esot iegājušas pazemē.

Tomēr izmeklētāji neesot atmetuši arī versiju, ka teroristes nāvinieces Maskavā ieradušās pirmdien agri no rīta ar autobusu no Groznijas, Mahačkalas vai Naļčikas. Avīzes informācijas avots no iekšlietu struktūrām stāstījis, ka, lai brauktu ar šādiem autobusiem, neesot nepieciešami personas dokumenti, arī bagāža nav jāpārbauda - «iedod naudu vadītājam, un otrā dienā esi Maskavā».

Pirmdien Maskavas metro atskanēja divi sprādzieni – tie nogranda metrostacijās Lubjanka un Kultūras parks. Terora aktos bojā gāja 39 cilvēki, 71 ievainotais ārstējas slimnīcā, no tiem pieci ir kritiskā stāvoklī. Otrdiena, 30.marts, Maskavā ir pasludināta par sēru dienu.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Baltijas valstis

Vairāk Baltijas valstis


Eiropa

Vairāk Eiropa


ASV

Vairāk ASV


Krievija

Vairāk Krievija


Tuvie austrumi

Vairāk Tuvie austrumi


Cits

Vairāk Cits