Laika ziņas
Šodien
Daļēji apmācies
Rīgā +11 °C
Daļēji apmācies
Otrdiena, 15. oktobris
Hedviga, Helvijs, Eda

Izraēlas uzlidojumos Gazas joslai nogalināts viens palestīnietis, septiņi ievainoti

Izraēlas kara lidmašīnas otrdienas rītā veica piecus uzlidojumus Gazas joslai, nogalinot vienu palestīnieti un ievainojot septiņus, paziņoja palestīniešu mediķi.

Uzlidojumi notika pēc Izraēlas policijas preses sekretāres paziņojuma, ka no Gazas joslas ir izšauta vismaz viena raķete Grad uz Izraēlas dienvidu pilsētu Beerševu, tomēr nevienu neievainojot.   

Palestīniešu ziņu avoti sacīja, ka pirmais uzlidojums bija vērsts pret Zeitunu uz austrumiem no Gazas pilsētas un tajā tika nopietni ievainoti trīs cilvēki, no kuriem viens vēlāk nomira no ievainojumiem. Vienā no diviem citiem uzlidojumiem uz austrumiem no Gazas pilsētas tika viegli ievainoti divi cilvēki.

Trīs palestīnieši tika ievainoti uzlidojumā tunelim, kas bija izrakts pie Rafahas pilsētas zem robežas ar Ēģipti. Neviens netika ievainots uzlidojumā uz austrumiem no Hanjunisas pilsētas.

Izraēlas armijas preses sekretārs paziņoja, ka kara lidmašīnas uzbrukušas četriem mērķiem Gazas joslā, atbildot uz raķetes "Grad" izšaušanu uz Beerševas sektoru Negevas tuksnesī. Izraēlas sabiedriskais radio ziņoja, ka uz Beerševu tika izšauta arī otra raķete, bet nav zināms, kur tā nokritusi.

Kopš jūlija Izraēlas dienviddaļa arvien biežāk tikusi apšaudīta ar raķetēm no grupējuma HAMAS kontrolētās Gazas joslas teritorijas. Izraēlas gaisa spēki parasti atbild uz šīm apšaudēm, veicot uzlidojumus. 

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Baltijas valstis

Vairāk Baltijas valstis


Eiropa

Vairāk Eiropa


ASV

Vairāk ASV


Krievija

Vairāk Krievija


Tuvie austrumi

Vairāk Tuvie austrumi


Cits

Vairāk Cits