Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +20 °C
Skaidrs
Trešdiena, 15. maijs
Sofija, Taiga, Airita, Arita

Joprojām nav zināma Kadafi dēla Saifa al Islāma atrašanās vieta

Gāztā Lībijas diktatora Muammara Kadafi dēls Saifs al Islāms vēl atrodas Sirtes pilsētā, bet drīz var aizbēgt pāri valsts robežai uz Alžīriju vai Nigēru, otrdien paziņoja Lībijas Pagaidu pārejas nacionālās padomes preses sekretārs.

Viņš neizslēdza iespēju, ka Saifs al islāms Kadafi var mēģināt aizbēgt no Lībijas nemiernieku spēkiem, kas 20. oktobrī nogalināja Muammaru Kadafi viņa dzimtajā pilsētā Sirtē.

39 gadus vecais Saifs al Islāms ir vienīgais no Kadafi astoņiem bērniem, kura atrašanās vieta pēc Kadafi nāves nav zināma, lai gan viņu meklē Starptautiskā krimināltiesa.

Lībijā varu pārņēmušie nemiernieki nedēļas nogalē apgalvoja, ka viņš esot sagūstīts, tomēr Saifs al Islāms svētdien paziņoja Sīrijā bāzētajam telekanālam Ar-Rai, ka atrodas brīvībā Lībijā un turpina cīņu.

"Mēs turpinām pretošanos. Es esmu Lībijā dzīvs un brīvs un esmu nodomājis iet līdz pašām beigām un atriebties. Es saku - ejiet ellē, jūs žurkas un NATO, kas jūs atbalsta. Šī ir mūsu valsts, mēs šeit dzīvojam, mēs šeit mirsim, un mēs turpinām cīņu," sacīja Saifs al Islāms.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Spridzina, lai atbrīvotu tiltu sagrāvušo kuģi

Kontrolētā eksplozijā pirmdien ASV pilsētā Baltimorā tika saspridzinātas martā sabrukušā Frānsisa Skota Kija tilta laiduma metāla konstrukcijas, lai atbrīvotu pie tilta balsta iestrēgušo ko...

Baltijas valstis

Vairāk Baltijas valstis


Eiropa

Vairāk Eiropa


ASV

Vairāk ASV


Krievija

Vairāk Krievija


Tuvie austrumi

Vairāk Tuvie austrumi


Cits

Vairāk Cits