Laika ziņas
Šodien
Daļēji apmācies
Rīgā +9 °C
Daļēji apmācies
Piektdiena, 29. marts
Agija, Aldonis

FOTO: Aizvadīta festivāla Positivus pirmā diena

Salacgrīvā piektdien, 26. jūlijā, ir sācies festivāls Positivus. Uz galvenās skatuves uzstājās tādi mākslinieki kā The 1975 un Disclosure.

Piektdien uz Main stage jeb galvenās skatuves uzstājās lietuviešu zvaigzne Daddy Was a Milkman, britu mūziķis un producents Elderbrook, izcilie indie rock pārstāvji The 1975 un elektroniskās mūzikas duets Disclosure ar savu DJ setu.

Uz Lāčplēša skatuves uzstājās tādi mākslinieki kā rokgrupa Neon Saturdays, daudzsološā māksliniece Madara, pašmāju muzikālā apvienība The Coco’nuts, reperis Ansis un indie stila pārstāvji Cut Copy. Uz Piena Svētki skatuves varēja redzēt latviešu reperi VIŅA, jauno indie pop mūziķi Múr un citus daudzsološus māksliniekus.

Elderbrook spēja vienatnē aizraut skatītājus un likt viņiem dejot elektronisku ritmu fonā, tikmēr The 1975 koncerts izcēlās ar īpašu uzstāšanos, uzrunājot vietējos fanus ar zināmiem hitiem un apslēptiem dārgumiem, kas zināmi pašiem cītīgākajiem klausītājiem. The 1975 uzrunājošā mūzika iekustināja visus skatītājus - gan grupas fanus, gan tos, kas vēl nebija pazīstami ar grupas daiļradi. Viņu koncerts noteikti paliks atmiņā ikvienam, kas to ir apmeklējis.

Cut copy skanējums iekustināja skatītājus un nodrošināja lieliski pavadītu laiku visiem indie mūzikas baudītājiem, savukārt Disclosure ar savu DJ setu uzrunāja visus elektroniskās mūzikas un popmūzikas baudītājus, sarīkojot ballīti jebkuram viņu uzstāšanās apmeklētājam.

Positivus festivāla otrajā dienā uzstāsies tādi mākslinieki kā Carousel, Superorganism, Ewert and the Two Dragons, Royal Blood, Ivan Dorn un Underworld.

Top komentāri

Negativus
N
Tas vairs nav Eiropas līmeņa festivāls ! Jāatgriežas pie pirmajos 10 gados sasniegtā, vai jāklapē tā bode ciet un jāļauj vietu ieņemt jauniem censoņiem.
Liepājnieks
L
Skumji, ka šie perdeļi nopirka Summer Sound. Pēc lieliskā 2. festifāla, tur bija cerības uz vienu no Baltijas jūras valstu labākajiem festiem. Tagad vēl lielāks mēsls par Positivus.
Skatīt visus komentārus

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!


Aktuāli


Sākums

Vairāk Sākums


Jaunumi

Vairāk Jaunumi


Mākslinieki

Vairāk Mākslinieki


Foto & video

Vairāk Foto & video