Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +5 °C
Skaidrs
Piektdiena, 18. oktobris
Rolanda, Rolands, Ronalds, Erlends

Biznesa vadības koledža aktīvi strādā visā pasaulē

Latviešiem ārzemēs ir iespēja studēt ērtā studiju formā! Biznesa vadības koledža (BVK) ir vienīgā izglītības iestāde Baltijā, kas piedāvā tālmācībā iegūt pirmā līmeņa augstāko profesionālo izglītību 2,5 gados. Latviešu valodā tiek piedāvātas 7 akreditētas studiju programmas, bet krievu valodā 2 programmas.

Tālmācības studiju formai ir vairākas priekšrocības. Būtiska priekšrocība ir tā, ka tālmācība ir īpaši piemērota strādājošiem cilvēkiem. Ārvalstīs studējošajiem tiek piedāvāta īpaša atbalsta sistēma, kas atvieglo studiju procesu. Jau šobrīd Biznesa vadības koledžā studē vairāk nekā 300 ārvalstīs dzīvojošo latviešu no dažādām pasaules valstīm. BVK studijas uzsākuši Zviedrijā, Norvēģijā, Dānijā, Somijā, Beļģijā, Čehijā, Grieķijā un Lietuvā dzīvojošie tautieši. Lielāko studentu skaitu veido Īrijā un Lielbritānijā esošie tautieši. Tā kā BVK piedāvā studēt arī krievu valodā, starp studentiem ir arī lietuvieši, krievi, baltkrievi, igauņi un poļi.

Studiju maksā ir iekļauti speciāli sagatavoti mācību materiāli ar visu nepieciešamo informāciju veiksmīgai kursa apguvei. Katra grāmata ir veidota kā savdabīgs teorijas un praktisko pārbaudījumu apkopojums, kas ļauj studentam uzreiz pārbaudīt savas iegūtās zināšanas.

Studentiem ir pieejamas arī videolekcijas, kas palīdz vēl labāk izprast apgūstamo kursu. BVK mērķtiecīgi strādā pie tā, lai nākotnē varētu studentiem piedāvāt arvien jaunas videolekcijas.  

BVK ir pazīstama Īrijā un Lielbritānijā ar savu aktīvo līdzdalību dažādos sabiedriskos pasākumos. Pagājušajā gadā BVK bija ģenerālsponsors latviešu hokeja komandai Īrijā "Latvian Hawks", kā arī atbalstīja grupu "Čikāgas piecīši" tās koncertturnejas laikā. Pateicoties šai sadarbībai, BVK studentiem bija iespēja apmeklēt hokeja spēles bez maksas, kā arī piedzīvot neaprakstāmu emociju virpuli, apmeklējot grupas koncertus, kas kopumā pulcēja vairākus simtus apmeklētāju. BVK pārstāvji Īrijā tikās ar Latvijas Valsts prezidentu V.Zatleru, kurš izteica atbalstu uzsāktajai tautiešu izglītošanai ārzemēs. Joprojām saglabājas veiksmīga sadarbība ar Latvijas vēstniecībām Īrijā un Lielbritānijā. Divus gadus pēc kārtas BVK ar savu komandu, kuru veido studenti, piedalījās Vasaras spartakiādē Īrijā un uzrādīja labus rezultātus.

Programmas "Tūrisma un viesnīcu serviss" 4.semestra studente Dace Karola stāsta: "Izvēlējos Biznesa vadības koledžu, jo tā piedāvā ārzemēs dzīvojošajiem cilvēkiem iegūt augstāko izglītību, nekavējot darbu. Esmu apmierināta ar piedāvāto tālmācības studiju formu. Tagad varu dzīvot un strādāt Īrijā, apvienojot studijas augstskolā ar darbu. BVK esmu ieteikusi vairākiem saviem draugiem un paziņām. Noteikti ieteiktu arī citiem izvēlēties šo unikālo studiju formu un BVK piedāvātās iespējas. Ar prieku atceros BVK komandas uzvaru 2. Vasaras spartakiādē Limerikā. Ļoti patika gan pats pasākums, gan iespēja satikties un iepazīties ar daudziem citiem Īrijā dzīvojošajiem latviešiem. Priecāšos, ja BVK turpinās atbalstīt un piedalīties arī citos pasākumos un aktivitātēs. Veiksmi BVK kolektīvam!"

Pieteikties studijām un iesniegt dokumentus iespējams jebkurā laikā, nosūtot pieteikuma anketu (atrodama www.bvk.lv/lv/uznemsana/pieteikum_anketa/) uz BVK Studiju atbalsta centru (e-pasts: [email protected], fakss: +37167135516) vai zvanot pa tālruni +37167803261.

Iespēja iesniegt dokumentus klātienē vēl ir šādos datumos:

- Līdz 3.oktobrim Rīgā, Salaspils ielā 14-202;

- 2009.gada 10.oktobrī – Limerikā;

- 2009.gada 11.oktobrī – Dublinā.

Dokumenti tiek pieņemti visu gadu, studijas varat uzsākt oktobrī vai martā.

Precīzāku informāciju meklējiet: http://www.bvk.lv/lv/uznemsana/stradajosajiem_arzemes/

Nepieciešama tikai Jūsu vēlme studēt! Ienāciet www.bvk.lv!

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!


Aktuāli

Efektīvi veidi, kā samazināt gaisa mitrumu dzīvoklī

Gada vēsākajos un drēgnākajos mēnešos paaugstināts gaisa mitrums dzīvoklī nav nekas neparasts. Temperatūras samazināšanās, nokrišņi, taupīšana uz apkures, drēbju žāvēšana iekštelpās un nepietie...

Idejas siltam un stilīgam apģērbam

Kad temperatūra sāk kristies, ir svarīgi, lai apģērbs nodrošinātu siltumu, taču tas nenozīmē, ka stilam jāpaliek otrajā plānā. Rudens un ziemas sezona ir lieliska iespēja atklāt slāņošanas māksl...

Reklāmraksti

Vairāk Reklāmraksti