Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +5 °C
Skaidrs
Ceturtdiena, 17. oktobris
Karīna, Gaits

Īstais laiks iegūt MBA grādu ir ... tagad!

Plašāks redzējums un karjeras izaugsme

Tiem, kuri jau ir ieguvuši bakalaura grādu un guvuši pirmo darba pieredzi,  tālāko studiju izvēles motivācija ir daudz noteiktāka.

"Es zināju, ka man ir nepieciešams maģistra grāds biznesa vadībā, lai paplašinātu zināšanas. Pirms mācību uzsākšanas strādāju par nodaļas vadītāju IT programmatūras uzņēmumā, taču jutu, ka straujākai mūsu biznesa izaugsmei vietējā un ārvalstu tirgū nepieciešamas konkurētspējīgas zināšanas. Bija svarīgi, lai studijas būtu apvienojamas ar darbu un, lai piedāvātā izglītība būtu ne tik akadēmiska, bet praktiski pielietojama darbā. Iepazīšanās ar Case study metodi pirms pieteikuma iesniegšanas Rīgas Biznesa skolā (RBS) mani par to pārliecināja, ko pēc tam izjutu, pielietojot darbā MBA studijās apgūto. Pateicoties studijām šajā augstskolā esmu guvusi jaunus biznesa kontaktus, starptautiskā biznesa pieredzi, kā arī krietni uzlabojusi biznesa angļu valodu, kas jau studiju laikā ļāva kļūt par starptautisko projektu nodaļas vadītāju un pēc pāris gadiem pievienoties vienam no lielākajiem Latvijas uzņēmumiem," stāsta RBS 2010. gada absolvente Laima Ziediņa, Lattelecom BPO Biznesa attīstības vadītāja.

Vienīgā Ziemeļamerikas standarta MBA programma Latvijā – Rīgas Biznesa skolā

Rīgas Biznesa skolai Latvijā ir jau 19 gadu darba pieredze un ne velti studenti šo skolu dēvē par labāko vietu, kur apgūt biznesa vadību Latvijā. Pirmkārt jau tādēļ, ka šeit strādā patiesi pieredzējuši un starptautiski atzīti pasniedzēji, kuri regulāri piedalās apmācības un sadarbības projektos ar partneruniversitātēm ASV un Kanādā. "Studentu ieguvums  ir tas, ka  mācību materiāli tiek piegādāti no Hārvardas, līdz ar to mūsu audzēkņi ir nodrošināti ar pašu jaunāko un aktuālāko mācību līdzekļu bāzi," norāda RBS akadēmisko programmu direktore Inese Eglīte. Viņa uzsver, ka skolas studenti ir prasīgi, augsti motivēti, turklāt bieži ieņem vadošus amatus lielākajos Latvijas uzņēmumos vai ir uzsākuši un vada savu biznesu. Par to liecina arī pagājušajā gadā veiktais skolas pētījums, 3 gadu laikā pēc skolas beigšanas lielākā daļa absolventu ir pieņēmuši nopietnākus izaicinājumus, pakāpjoties pa karjeras kāpnēm savā uzņēmumā vai saņemot jaunus, interesantus piedāvājumus.

Pluss - mācības angļu valodā

"Ja mēs neiestādīsim koku, kamēr esam jauni, tad mums nebūs ēnas, kur patverties no saules, kad būsim kļuvuši veci," - tā izglītošanās nozīmi savā dzīvē redz RBS 2010. gada absolvents Anrī Leimanis, valdes priekšsēdētājs, A/S Pirmais Slēgtais Pensiju Fonds . Arī viņš studijas šajā augstskolā izvēlējies tādēļ, ka mācību process notiek angļu valodā, ar elastīgu, darbam pielāgojamu studiju grafiku. "Tā kā savulaik esmu mācījies ASV, tad man ir tuvas šajā izglītības iestādē piedāvātās mācību metodes - reālu biznesa situāciju analīze, darbs grupās un aktīvas diskusijas," norāda Anrī.

Interesanti, ka tieši apmācību norisi angļu valodā kā būtisku faktoru savai izvēlei studēt RBS ir uzsvēruši 94,4% studentu.

Nenokavē pieteikšanos iestājpārbaudījumiem:

TOEFL 26. jūnijs vai 24. jūlijs

Intelektuālais tests 3. jūlijs vai 31. jūlijs

Plašāka informācija: www.rbs.lv, 6708 9800, [email protected]

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!


Aktuāli

Idejas siltam un stilīgam apģērbam

Kad temperatūra sāk kristies, ir svarīgi, lai apģērbs nodrošinātu siltumu, taču tas nenozīmē, ka stilam jāpaliek otrajā plānā. Rudens un ziemas sezona ir lieliska iespēja atklāt slāņošanas māksl...

Reklāmraksti

Vairāk Reklāmraksti