Laika ziņas
Šodien
Migla
Svētdiena, 13. oktobris
Irma, Mirga

“Latvietis, krievs un amerikānis”... bet kā?

****

"Satikās reiz krievs, latvietis un amerikānis..." Bet vai mēs esam kādreiz iedomājušies– jā, bet kā tad viņi sapratās? Raugiet, šodien atbilde uz šo jautājumu ir teju acīmredzama: šī raibā kompānija, visticamāk, sazinājās angliski. Neprast angļu valodu mūsdienās, ziniet, ir gandrīz vai neiedomājami, jo bez tās ir grūti gan strādāt, gan mācīties, gan vienkārši ceļot un komunicēt ar ārzemju draugiem! Varam droši apgalvot, ka angļu valodas zināšanas paaugstina dzīves kvalitāti!


Lai velti netērētu laiku, valodu, kuru pasaulē prot vairāk nekā miljards cilvēku, vislabāk apgūt tur, kur apmācība notiek kvalificēti un atbilstoši jūsu sākotnējam zināšanu līmenim. Viena no vietām, ko varam ieteikt, ir Rīgas Biznesa skolas Angļu valodas centrs. Nodarbības notiek mazās grupās divas reizes nedēļā darbdienās no plkst. 18 – 21 pašā Rīgas centrā. Katra vispārējās (8 līmeņi) un biznesa (2 līmeņi) angļu valodas nodarbība ir sadalīta divās daļās, un tās vada dažādi pasniedzēji, tādējādi nodrošinot efektīvu visu valodas prasmju apguvi. Efektīva komunikācija angļu valodā (3 līmeņi) ir sarunvalodas kurss, un to vada viens pasniedzējs. Pirms kursa uzsākšanas katram studentam tiek noteikts viņa valodas prasmes līmenis – vispirms jāaizpilda tests, bet tam seko intervija ar pasniedzēju. Tikai pēc tam students tiek ieskaitīts viņa prasmēm atbilstošajā grupā. Šis process ir bezmaksas, bet to ir jāpagūst izdarīt laicīgi, lai savu vietu grupā tik tiešām nodrošinātu.


Bet mūsdienu latvietis, krievs un amerikānis ir noteikti apmierināti ar dzīvi, jo lieliski sapratīs cits citu neatkarīgi no tā, kur satiksies: biznesa vidē, universitātē vai ballītē.


Vai gribi paaugstināt savas dzīves kvalitāti? Nāc mācīties uz Rīgas Biznesa skolas Angļu valodas centru!


Rīgas Biznesa skolas Angļu valodas centra adrese: Rīga, Skolas iela 11. Ziemas semestra sākums – 14. janvaris. Sīkāku informāciju var iegūt, zvanot pa tālruni 67089800 vai apmeklējot mūsu mājas lapu internetā: www.rbs.lv Lai pieteiktos bezmaksas testam, spiediet šeit!


Sadarbībā ar Nodarbinātības Valsts Aģentūru  Rīgas Biznesa skolas Angļu valodas centrs piedāvā  vispārējas un biznesa angļu valodas kursus , kuru izmaksas daļēji sedz no ES līdzekļiem. Lai piedalītos programmā, ir jāiesniedz NVA kupons.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!


Aktuāli

Ilga degšana

Lasot šo rakstu, tu uzzināsi ar kādiem paņēmieniem to izdarīt, lai varētu ilgāk baudīt siltumu no labākās apkures pasaulē - malkas krāsns.

Reklāmraksti

Vairāk Reklāmraksti