Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +9 °C
Skaidrs
Piektdiena, 11. oktobris
Silva, Monta, Tince

Pēdējais aicinājums Rīgā

RĪGA. Brīnumainā veidā ir aizkavējusies lielo vairumtirdzniecības krājumu pārvešana atpakaļ uz Hamburgas brīvostu / Afkhami Nassers līdz 7. oktobrim Rīgā, biroju un tirdzniecības centrā "Daugava" drīkst pārdot mezglojumus gala klientiem pat zem aktuālās vairumtirdzniecības cenas

Nākamajā pirmdienā plkst. 20:00 būs pilnībā noslēgusies šī gada iespēja. Plašu uzmanību izraisījusī īstu, ar rokām darinātu Austrumu paklāju izpārdošana, lai nodrošinātu pazīstamu Hamburgas brīvostas vairumtirgotāju maksātspēju, norisināsies vēl četras pēdējās dienas un vienīgi pateicoties faktam, ka ir radušās loģistikas problēmas eksponātu aizvešanai no Rīgas, kas bija paredzēta jau nedēļas sākumā.

Tomēr problēmas, kas radušās vienam, citam var savukārt būt lavēlīgas: tā kā visas kolekcijas, par sarūgtinājumu uzņēmumam "Bayerische Verwertung", vēl joprojām atrodas biroju un tirdzniecības centrā "Daugava", Ganību dambī 24D (Ziemeļu rajonā, telefons 67 38 38 08), vadošais eksperts Afkhami Nassers ir saņēmis tiesības līdz izstāžu halles pilnīgai izvākšanai pirmdienas vakarā pārdot paklājus vietējiem iedzīvotājiem ne tikai par aktuālo vairumtirdzniecības cenu un līdz ar to arī par cenu, kura ir uz pusi mazāka nekā mazumtirdzniecībā prasītā cena, bet nepieciešamības gadījumā viņš var sniegt pat vēl lielākas atlaides! Stāsta pats slavenais mezglojumu mākslas eksperts: "Protams, ka attiecībā uz vairāku tūkstošu augstvērtīgo eksponātu prezentāciju vairs nevar sagaidīt pārāk daudz, jo galu galā tie jau daļēji ir sagatavoti aizvešanai. Taču tie, kuri ir ieinteresēti, līdz pirmdienas vakaram par izdevīgu cenu – pat zem vairumtirdzniecības cenas – šeit var iegādāties savu sapņu paklāju!"

Eksperts vēlreiz apstiprināja, ka šis izteikums attiecas gandrīz uz katru paklāju, vai tas ir sens turku paklājs vai klasiskais paklājs Tabriz, vai arī moderns dizaina paklājs, pat tādi vērtīgi retumi, piemēram, vairāk kā 100 gadus sens Kešanas paklājs vai Kašmiras zīda paklājs, kas veidots no miljoniem, ar rokām darinātu mezglu, – tas viss tiek pārdots uz sensacionāliem nosacījumiem! "Viss, kas tagad tiks pārdots Rīgā, nebūs vēlreiz jāiekrauj transportā," paskaidro Afkhami Nassers.

Šos smalkos mezglojumus vēl iespējams plaši novērtēt un iegādāties šo piektdien, 4. oktobrī, un rīt, sestdien, 5. oktobrī, abās dienās no plkst. 10:00 līdz 18:00, un svētdien, 6. oktobrī, no plkst. 11:00 līdz 18:00, kā arī pēdējo reizi vēl pirmdien, 7. oktobrī, no plkst. 10:00 līdz aptuveni 20:00. Iespējams, ka pārdošanu traucēs paralēli uzsāktā paklāju aizvešana, taču visiem interesentiem būs pieejama izsmeļoša, speciālista sniegta konsultācija.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!


Aktuāli

Ilga degšana

Lasot šo rakstu, tu uzzināsi ar kādiem paņēmieniem to izdarīt, lai varētu ilgāk baudīt siltumu no labākās apkures pasaulē - malkas krāsns.

Reklāmraksti

Vairāk Reklāmraksti