Laika ziņas
Šodien
Daļēji apmācies
Rīgā +7 °C
Daļēji apmācies
Pirmdiena, 14. oktobris
Minna, Vilhelmīne

"PrivatBank" vērojams jaunu klientu pieplūdums

Sakarā ar pēdējo nedēļu satraucošajiem notikumiem banku sektorā AS "PrivatBank" vērojams liels jaunu klientu pieplūdums. Ar ko tas skaidrojams un ko saviem klientiem piedāvā "PrivatBank", vaicājām tās valdes loceklim Nikolajam Kojevam.

- Konts bankā un norēķinu karte kabatā mūsdienās ir dzīves nepieciešamība, tāpēc cilvēki, kas piepeši palikuši bez tā visa, steidz meklēt jaunu, drošāku banku. Tā kā AS "PrivatBank" ar savu līdzšinējo darbību ir izpelnījusies uzticību un cieņu darījumu pasaulē un savu klienti vidū, daudzi no šiem cilvēkiem vēršas pie mums.

- Vai esat sagatavojuši kādus īpašus piedāvājumus?

- Kļūstot par "Privatbank" klientu, ikvienam ir iespēja saņemt produktu komplektu, kas nodrošina ar visu nepieciešamo finanšu instrumentu klāstu. Tā, piemēram, pakalpojumu komplektā "lieliskais piecinieks" ietilpst starptautiskā maksājumu karte VISA Classic vai VISA Electron, pieslēgums internetbankai Privat24EU, pieslēgums SMS bankai, pieslēgums Telefonbankai, kā arī depozīts "Krājkasīte". Bez tam komplekts nodrošina visaptverošus automātiskos maksājumus.

- Liela daļa jauno bankas klientu šobrīd varētu būt vecāka gadagājuma cilvēki. Ko piedāvājat viņiem?

- Banku darbība šodien nav iedomājama bez individuālas pieejas klientam! Lai vecākās paaudzes cilvēki ērti un izdevīgi varētu izmantot sev nepieciešamos bankas pakalpojumus, "Privatbank" ir izveidojusi pakalpojumu komplektu "Pensionāra komplekts", kura priekšrocība ir virkne bezmaksas pakalpojumu. Pensionāri var bez maksas atvērt norēķinu kontu, saņemt un izmantot maksājumu karti VISA Electron, ar kuru iespējams norēķināties par precēm un pakalpojumiem bez komisijas maksas. Gadījumos, kad jāveic maksājumi skaidrā naudā, to bez maksas var noņemt no konta sev piemērotākajā veidā – vai nu tuvākajā no bankas nodaļām, vai nu kādā no "Privatbank" bankomātiem. Turklāt bez jebkādas komisijas var noņemt skaidru naudu ne tikai "Privatbank", bet arī citu Latvijas banku bankomātos. Apmaksājot rēķinus skaidrā naudā "PrivatBank" nodaļās, "Pensionāra komplekta" īpašniekiem netiek iekasēta komisijas maksa.

- Ne vienmēr ir ērti veikt maksājumus bankas nodaļās – mūsdienu aizņemtajiem vecvecākiem tam vienkārši pietrūkst laika!

- Ir iespējams vienoties ar banku par t.s. tiešā debeta pakalpojumiem - rēķinu apmaksa neprasīs lieku laika patēriņu, un maksājumi vienmēr būs veikti laikā. Savukārt tie, kam ikdienas lietošanai ērtāka šķiet telefonbanka, var izmantot tās pakalpojumus bez maksas. Un tie vēl nebūt nav visi bezmaksas pakalpojumi "Pensionāra komplekta" lietotājiem! Viņi var bez maksas saņemt bankas pārskaitījumus, kas veikti ar "PrivatMoney" vai "MoneyGram" sistēmas starpniecību, kā arī veikt pārskaitījumus latos Latvijas ietvaros. Savukārt "Pensionāru krājkontam" tiek piedāvāta īpaša – paaugstināta procentu likme. Manuprāt, "Pensionāra komplekts" sniedz patiešām daudz priekšrocību!

- Mūsdienās skaidru naudu maciņā aizvien pārliecinošāk aizstāj maksājumu kartes – vajadzīgā naudas summa ir vienmēr pa rokai bez bažām par līdzpaņemto līdzekļu drošību. Vai jūsu pieminētā maksājumu karte VISA Electron ir ērtākā un izdevīgākā?

- Katram klientam savas vajadzības, tāpēc iespējams, vienam būs izdevīga VISA Electron, bet otram – kāda cita no "PrivatBank" daudzveidīgā karšu klāsta. Par vienu no universālākajām "PrivatBank" piedāvātajām kartēm uzskatu kredītkarti "Universālā". Tā ir starptautiska maksājumu karte uz VISA Classic bāzes, un būtiskākās no kartes piedāvātajām priekšrocībām - drošība par saviem finanšu līdzekļiem, ērti norēķini, kā arī iespēja izņemt skaidru naudu visos bankomātos ar VISA simboliku.Bez tam kredītkarti var izmantot gan kā maksāšanas, gan kā izdevīgu naudas uzkrāšanas līdzekli, jo tā ļauj papildus saņemt peļņas procentus 2,5% gadā par pozitīvu atlikumu kontā no 50 latiem, kā arī saņemt kartes kontā depozīta procentus. Tas ir labākais no pašreiz Latvijā iespējamajiem naudas uzkrāšanas piedāvājumiem. Ja rodas nepieciešamība, kredītkartes īpašnieks var baudīt kredīta brīvdienas: 30 dienas pēc katra par kredīta līdzekļiem veiktā pirkuma kredīta procenti nav jāmaksā. Mēnesī ir jāatmaksā tikai 5% no parāda, bet ne mazāk kā 5 LVL un ne vairāk par parāda atlikumu no izlietotās summas. Kredīta procenti tiek aprēķināti tikai par faktiski izlietoto summu. Maksimālā kredīta summa – līdz trīs algu apmēram (maksimāli 2000 latiem), un to var noformēt 30 minūšu laikā.

Tas, kas šobrīd daudziem varētu būt svarīgi - "PrivatBank" kredītkarti "Universālā" ikvienā bankas filiālē var izņemt bez liekām formalitātēm un gaidīšanas vienas dienas laikā. Bez tam sakarā ar pastiprinātu Latvijas iedzīvotāju un uzņēmēju interesi par konta atvēršanu AS "PrivatBank", bankas filiāles kopš pagājušās nedēļas otrdienas strādā pagarināta darba laika režīmā – uzsāk darbu stundu pirms un darbu beigs stundu pēc ierastā darba laika.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!


Aktuāli


Reklāmraksti

Vairāk Reklāmraksti