Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +10 °C
Apmācies
Piektdiena, 25. oktobris
Beāte, Beatrise

Rīgas Starptautiskā skola

Rīgas Starptautiskā skola izsludina stipendiju konkursu 2011/2012 mācību gadam


Rīgas Starptautiska skola piedāvā stipendijas diviem skolēniem, kas dzimuši laikā no 1998. gada 1. septembra līdz 2000. gada 31. augustam, mācību uzsākšanai 6. vai 7. klasē 2011. gada augustā. Uz stipendijām var pretendēt Latvijas pilsoņi. Sākotnēji stipendijas tiek piedāvātas uz trīs gadiem, un tās var tikt pagarinātas atkarībā no skolēna sekmēm. Stipendiju fonds apmaksā mācības 100% apmērā.

Pieteikumu iesniegšanas termiņš ir pirmdiena, 2011. gada 21. marts, plkst. 16 :00. Labākie kandidāti tiks uzaicināti uz interviju. Lēmums par stipendiju piešķiršanu tiks pieņemts 8. aprīlī.


Par skolu

Rīgas Starptautiskā skolas pirmsākumi meklējami 1995. gadā, kad neliela grupa Latvijā dzīvojošu ārzemnieku, kas vēlējās piedāvāt saviem bērniem starptautisku izglītību ar rietumniecisku pedagoģisko filozofiju, dibināja Rīgas Starptautisko rotaļu grupu. 2001. gadā rotaļu grupa pārauga skolā un tajā šobrīd mācās vairāk kā 150 bērni no 27 dažādām valstīm, vecumposmā no 2-12 gadiem (b/d – 6. klasei).

Skolu ir akreditējusi LR Izglītības un Zinātnes ministrija un Starptautisko Skolu padome, un tā izmanto licenzētu Starptautiskā Bakalaurāta pamatizglītības programmu, kas liek uzsvaru uz mācīšanās procesu un skolēna attīstību kopumā.

Skolas mācību valoda ir angļu valoda. Skolas pedagogi ir ieguvuši izglītību gan Latvijā, gan ārzemēs un lielākai daļai pedagogu angļu valoda ir dzimtā valoda.

Sākot ar 1. klasi bērni apmeklē arī latviešu vai franču valodas stundas. Ārpus vispārizglītojošajiem priekšmetiem, mācību programmas ietvaros bērniem tiek piedāvātas sporta, mūzikas, mākslas, peldēšanas un citas nodarbības speciālistu vadībā.

2011. gada augustā skola turpinās pakāpenisku paplašināšanos, uzņemot bērnus arī 7. klasē.

Paplašināšanās turpināsies vismaz līdz 2014. gadam, izglītojot skolēnus līdz 9. klasei.

Rīgas Starptautiskās skolas skolēniem ir vienreizēja iespēja padziļināti iepazīt pasaules kultūru daudzveidīgumu. Tas mūsu skolu padara patiesi īpašu!


Kontaktpersona sīkākai informācijai gan par skolu, gan stipendiju konkursu :

Zinta Uskale

Tel:(00371) 6762 4622, Fax: (00371) 6762 4976

Adrese: Zvejnieku iela 12, Rīga, LV-1048 (Ķīpsala)

e-mail: [email protected]www.isriga.lv


Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!


Aktuāli

Dārza šķēres – dārznieka labā roka

Dārza šķēru pielietojums ir plašs: no krūmu zaru, nokaltušu ziedu un augu stiebru apgriešanas un zemeņu atstīgošanas līdz pat sīku zaru smalcināšanai. Viegli noprast, kāpēc dārza šķēres ir viens no...

Reklāmraksti

Vairāk Reklāmraksti