Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +7 °C
Skaidrs
Sestdiena, 19. oktobris
Drosma, Drosmis, Elīna

SIA "LA CASA MIA": Virtuves iekārtas un citas mēbeles no Itālijas – tas nav dārgi!

Jūs nolēmāt iekārtot māju pēc pēdējās modes tendences, tad sākiet ar virtuvi! Zinot, ka tieši itāļu virtuve ir pasaulslavens kvalitātes, dizaina un prestiža savienojums, Jūs nākat Itālijas virtuvju salonā, pašā pilsētas centrā. Salona telpas iekšējais interjers ir grezns un mēbeļu paraugu izstādījums ir iespaidīgs. Arī serviss ir attiecīgajā līmenī: Jūs cienā ar kafiju un pat ar franču šampanieti. Tad, attiecīgi Jūsu virtuves telpas izmēriem Jums sniegs vairākus pievilcīgus piedavājumus...Pievilcīgus katrā ziņā, izņemot – CENU.

Mēs necenšamies apvainot mēbeļu salonus nepamatotā cenas palielināšanā. Cenu politika salonos veidojās pamatojoties uz telpas īres maksu, ko savukārt iespaido atrašanas vieta. Bieži vien tā sasniedz 20–30 tūkstošus eiro mēnesī. Mēs strādājam pēc citās shēmas: mums ir pieticīgs ofiss ar minimālo mēbeļu paraugu skaitu, pārsvarā tie ir vienkārši fasāžu paraugi, galda virsmas, audumu paraugi, kā arī katalogi tieši no ražotāja rūpnīcas. Mēs sniedzam dizaineru pakalpojumus virtuves projektēšanā, palīdzam noformēt un izvietot pasūtījumu rūpnīcā, palīdzam organizēt mēbeļu piegādi no Itālijas, kā arī sniedzam kvalitatīvu virtuves montāžu objektā. Mūsu pakalpojumi - dizainera un pasūtījuma pavadījums maksā ne vairāk kā 15% no mēbeļu cenas.

Mūsu mērķis ir panākt, lai viskvalitatīvākās un elitārākās itāļu virtuves un citas mēbeles kļūtu pieejamas visiem. Mēs attiecamies no liekiem izdevumiem: milzīgo demonstrācijas zāļu dārgās īres, dārgās reklāmas izvietošanas VIP-izdevumos (jo rezultātā par visu maksā pircējs), strādājot tikai pēc jaunākajiem katalogiem un paraugiem no itāļu ražotājiem. Uzstādot Jums Jūsu sapņu virtuvi no Itālijas, mēs esam padarījuši mūsu cenas pilnīgi pieejamas pat visekskluzīvākajiem virtuves modeļiem ar galda virsmām no granīta un marmora, ar visu mūsdienīgo iebūvēto augstākās klases sadzīves tehniku. Mēs darām visu, lai maksimāli samazinātu izmaksas, ieskaitot transporta shēmas optimizāciju. Mums ir tiešie līgumi ar lielāko daļu Itālijas ražotāju, mēs strādājam ar tiem pēc vairumtirdzniecības cenām.

Pasūtot pie mums jau salikto virtuvi – tās vidēja cena sastāda apmēram 1000–2000 latu, mājai – 2000–3000 latu. Izvēle: kur pasūtīt - paliek Jūsu ziņā

RIGA, LATVIJA: VECRIGA, VECPILSETAS IELA 3/2  LV-1050  T. +371  67213021,  T. +371  28281298
TALLINN, ESTONIA:  KAUPMEHE 7  TALLINN – 10114 Tel. +372 58396360, +372 6484347
e-mail: [email protected]    web: http://lacasamia.lv

Top komentāri

Lauma
L
Varu ieteikt patiešām lielisku mēbeļu ražotāju - https://up-mebeles.lv/
Skatīt visus komentārus

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!


Aktuāli


Reklāmraksti

Vairāk Reklāmraksti