Laika ziņas
Šodien
Daļēji saulains
Rīgā +23 °C
Daļēji saulains
Pirmdiena, 20. maijs
Venta, Salvis, Selva

Konkursā meklē Latvijas draudzīgāko klasi

Izglītības portāls un skolvadības sistēma E-klase kopā ar labdarības projektu Labiedarbi.lv aicina visas Latvijas draudzīgās klases piedalīties konkursā, lai iegūtu 1000 latu vērtu iespēju kopīgi atpūsties.

Vēl līdz 31. maijam ikviens Latvijas 5.-12. klašu kolektīvs var iesniegt pieteikumu konkursam Mēs gribam atpūsties!. Balsošana par pieteikumiem notiks visas vasaras garumā, un 1. septembrī tiks paziņoti uzvarētāji.

Žūrija rūpīgi izvērtēs katru pieteikumu, un 20 labākie pieteikumi nokļūs nākamajā balsojuma kārtā, kas notiks portālā E-klase.lv un būs bez maksas.

Kā liecina Latvijas skolēnu sekmju rezultāti, daudzi šajā mācību gadā ir cītīgi mācījušies, lai krietni uzlabotu sekmes. Aptuveni 60% visu klašu uzrādījušas labākus rezultātus nekā iepriekšējā mācību semestrī, tādēļ E-klase kopā ar Labiedarbi.lv nolēma organizēt konkursu, lai skolēni kopā ar skolotājiem varētu doties kopīgā ekskursijā uz kādu tālāku valsti, iemācīties sērfot vai, piemēram, iegādāties visiem skolēniem velosipēdus, lai varētu doties veloekskursijās pa savu dzimto vietu.

Lai iesniegtu pieteikumu konkursam, katrai klasei jāpaveic divi uzdevumi:

jāsagatavo prezentācija par savu klasi - tā var būt fotogrāfija, prezentācija, video vai jebkādā citā veidā darināts pierādījums tam, ka šī ir visradošākā un draudzīgākā Latvijas klase, kura ne tikai mācās, bet arī vēlas atpūsties visi kopā; jāizveido projekts - atpūtas plāns, kas saistīts ar jaunu prasmju apgūšanu, zinātni, kultūru, mākslu un sportu, piemēram, ekskursija, ceļojums, jaunu prasmju apgūšana un citi.

Galvenais nosacījums - projektam par kopējo atpūtu ir jābūt aizraujošam un ikvienu klasesbiedru saistošam.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!


Jaunumi

Vairāk Jaunumi