Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +7 °C
Skaidrs
Ceturtdiena, 24. oktobris
Renāte, Modrīte, Mudrīte

Nedēļas nogalē notiks pirmais Latvijas vecāku forums

Sestdien, 12.maijā  Latvijas Universitātes Lielajā aulā norisināsies pirmais Latvijas Vecāku forums par pozitīvām pārmaiņām un vecāku lomas stiprināšanu izglītības sistēmā, un tajā piedalīsies ap simts vecāku, skolu padomju un vecāku organizāciju pārstāvju no visas Latvijas, portālub Diena.lv informēja pasākuma rīkotāji.

Pasākumā piedalīsies un uzrunu sacīs Izglītības un zinātnes ministrs Roberts Ķīlis.

Foruma mērķis ir paust vecāku viedokli par pārmaiņu nepieciešamību izglītības sistēmā, sniegt priekšlikumus Izglītības un zinātnes ministrijai, Saeimai un Ministru kabinetam turpmākai rīcībai vecāku lomas nostiprināšanai un pārmaiņu veicināšanai izglītības jomā, kā arī izstrādāt un vienoties par vecāku organizāciju sadarbības modeli savu interešu pārstāvniecībai izglītības politikā.

Foruma laikā tiks apskatītas vairākas būtiskas izglītības problēmas, kuru risināšanā valsts mērogā jau iesaistījušies paši vecāki – foruma rīkotāji un dalībnieki, kā arī tiks aktualizēti vairāki citi ar izglītību saistīti jautājumi. Vecāki strādās vairākās darba grupās, lai apkopotu viedokļus un priekšlikumus pozitīvas, bērniem draudzīgas izglītības politikas veidošanā. Pasākuma noslēgumā vecāki parakstīs rezolūciju, lai stiprinātu savu lomu izglītības politikā un iniciētu pārmaiņas vecākiem svarīgos jautājumos. Foruma gaitā sāktā sadarbība vēlāk turpināsies, iesaistot jaunas organizācijas un vecākus.

Latvijas pirmais Vecāku forums norisināsies  Latvijas Universitātes Lielajā aulā (Rīgā, Raiņa bulvārī 19) 12.maijā no plkst.10.30 līdz plkst.16 (dalībnieku reģistrācija no plkst.10).

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!


Jaunumi

Vairāk Jaunumi