Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +20 °C
Skaidrs
Svētdiena, 19. maijs
Sibilla, Teika, Lita

Noslēdzas pieteikšanās ZZ Čempionātam

Lai iedvesmotu jauniešus sportošanai un dalībai ZZ Čempionātā skolās līdz sacensību sākumam sporta stundas devušies pasniegt Latvijā pazīstami sportisti – autosportiste Karlīne Štāla, 2000. gada Sidnejas Olimpisko spēļu sudraba medaļas ieguvējs Aigars Fadejevs, VEF un Latvijas izlases basketbolisti Kristaps Janičenoks un Sandis Valters, Latvijas izlases vadošais volejbolists Ansis Medenis, jaunais un talantīgais vieglatlēts – šķēpmetējs Zigismunds Sirmais, smaiļotāji – olimpieši Aleksejs Rumjancevs un Krists Straume, pludmales volejboliste Inguna Minusa, kā arī snovborda pionieris Latvijā Inārs Bīrmanis.
Šodien ir pēdējā diena, kad skolu audzēkņi var paspēt pieteikties jau sesto gadu pēc kārtas organizētajām sporta un prāta spēlēm ZZ Čempionāts.

"Tās sajūtas un pozitīvās emocijas paliks atmiņā uz visu mūžu. Sacensību laiks klasi vienoja – sākot no gatavošanās, līdz pat pašam ZZ Čempionātam. Toties uzvaras dzinējspēks mums bija sava veida spītība – jāpierāda, uz ko esam spējīgi!" atzina viens no ZZ Čempionāta 2011 galvenās balvas ieguvējiem Reinis, kurš šobrīd mācās Liepājas Valsts 1. ģimnāzijas 12. Klasē. 

Savukārt klases kapteine Undīne no Rīgas Kultūru vidusskolas, kas pagājušogad ZZ Čempionātā ieguva 2.vietu, kā lielāko ieguvumu no sacensībām min spilgtās atmiņas, par kurām klasē runā vēl šobrīd: "Arī šogad mēs gribētu piedalīties, bet nāksies pagaidīt un startēt 10.-11. klašu grupā ZZ Čempionātā 2013. Noteikti iesaku piedalīties arī citiem – sacensībās pavadītais laiks kopā ir to vērts. ZZ Čempionāts ļauj atklāt jaunus talantus kā sevī, tā arī citos, tomēr pats pozitīvākais mirklis bija brīdis, kad uzzini,ka klase ir izcīnijusi 2.vietu!"

ZZ Čempionāts 2012 šogad norisināsies olimpisko spēļu zīmē ar aicinājumu Startējam olimpiski. Šogad pirmo reizi sacensību vēsturē papildus 6.-8. un 10.-11. klašu grupām aizraujošās sporta un prāta sacensībās piedalīties varēs arī 4. un 5. klašu audzēkņi. ZZ Čempionātu organizē Zelta Zivtiņa un jauniešu organizācija Avantis

Reģistrēties sacensībām skolu klases var mājas lapā www.zzcempionats.lv

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!


Jaunumi

Vairāk Jaunumi