Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +1 °C
Apmācies
Otrdiena, 23. aprīlis
Jurģis, Juris, Georgs

76ers izlīdzina rezultātu pret Raptors; Nuggets Rietumu pusfinālu sāk ar uzvaru

Filadelfijas 76ers komanda pirmdien izlīdzināja rezultātu Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) izslēgšanas turnīra Austrumu konferences pusfināla sērijā pret Toronto Raptors, kamēr Denveras Nuggets Rietumu pusfinālu sāka ar uzvaru.

"76ers" viesos ar rezultātu 94:89 (26:17, 25:21, 18:25, 25:26) pārspēja Toronto "Raptors", sērijā līdz četrām uzvarām panākot 1-1.

Filadelfijas komandas uzvaru ar 30 punktiem un 11 atlēkušajām bumbām kaldināja Džimijs Batlers.

Pretiniekiem ar 35 punktiem atzīmējās Kavai Lenards, 21 punkts bija Paskālam Sjakamam, bet 20 punktus guva Kails Laurijs.

"76ers" pirmajā puslaikā pieļāva 13 kļūdas, taču tas netraucēja pirmās 24 minūtes uzvarēt ar 51:38. "Raptors" trešajā ceturtdaļā pietuvojās līdz viena punkta deficītam, bet ceturtajā ceturksnī aizmeta garām sešus no septiņiem pirmajiem metieniem, nespējot atturēt viesus no uzvaras.

"Šovakar komanda man ticēja," teica Batlers, kurš pirmajā mačā guva vien desmit punktus. "Teicu komandas biedriem, ka varu atmaksāt. Vairāk par visu mēs aizsargājāmies - kad ļaujam savai aizsardzībai diktēt uzbrukumu, esam lieliska komanda."

Tikmēr "Nuggets" savā laukumā ar 121:113 (32:32, 26:23, 35:29, 28:29) pārspēja Portlendas "Trail Blazers", sērijā panākot 1-0.

"Nuggets" komandā kārtējo reizi līdera statusu apliecināja Nikola Jokičs, kurš guva 37 punktus un izcīnīja deviņas atlēkušās bumbas, bet ar 23 punktiem atzīmējās Džamals Marejs.

Viesiem 39 punktus iemeta Damjams Lilards, bet 26 punkti bija Enesam Kanteram.

"Uzvara iepriekšējās kārtas pēdējā spēlē darīja mani nedaudz bažīgu. Nezināju, kā komanda reaģēs uz emociju paģirām. Domāju, ka puiši paveica tīri labu darbiņu," atzina "Nuggets" galvenais treneris Maikls Meloune.

Citos pusfinālos Austrumos Bostonas "Celtics" ir vadībā 1-0 pret Milvoki "Bucks", bet Goldensteitas "Warriors" ar 1-0 uzvar Hjūstonas "Rockets".

Pērn otro gadu pēc kārtas par NBA čempioniem kļuva Goldensteitas "Warriors", kas finālsērijā ar 4-0 pieveica Klīvlendas "Cavaliers".

 

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Daugaviņš: Kluba sezonas beigas bija vilšanās

Latvijas hokeja izlases uzbrucējs Kaspars Daugaviņš pirmdien sarunā ar žurnālistiem sacīja, ka sezonas izskaņa klubā bija liela vilšanās, jo neizdevās izcīnīt čempionu titulu.

Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi