Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +10 °C
Skaidrs
Ceturtdiena, 2. maijs
Sigmunds, Zigismunds, Zigmunds

Barons/LDz komanda sastāvam piesaistījusi Šķēli

Pēc daudzu gadu pārtraukuma Aldaris Latvijas Basketbola līgas (LBL) komanda Barons/LDz sastāvam piesaistījusi pieredzējušo aizsardzības spēlētāju Armandu Šķēli, sarunā ar aģentūru LETA pastāstīja vienības valdes priekšsēdētājs Jānis Pormalis.

Abas puses vienojušās, ka 32 gadus vecais Šķēle sezonu sāks Barons/LDz komandā, jo viņš ar vienību aizvadīja visu pirmssezonas sagatavošanās posmu un tagad vēlas iegūt spēļu praksi.

Tiesa, otrdien LBL sezonas pirmajā mačā Šķēle vēl nebija pieteikts, taču atradās uz rezervistu soliņa. Kā zināms, atklāšanas duelī "Barons"/LDz izbraukumā ar 65:85 piekāpās Latvijas vicečempioniem Ventspilij.

Šķēle, kurš savus karjeras labākos gadus pavadīja tieši Barons/LMT vienībā, ar kuru 2008.gadā uzvarēja gan Latvijas čempionātā, gan FIBA Eiropas kausa izcīņas turnīrā.

Kopš 2011.gada Šķēle pārsvarā spēlēja Igaunijas spēcīgākajā komandā Tallinas Kalev/Cramo, trīs reizes kļūstot par valsts čempionu un reizi arī par finālsērijas vērtīgāko spēlētāju, bet 2013./14.gada sezonu latvietis noslēdza Turcijas otrās līgas komandā Pamukkale Universitesi.

Tāpat karjeras laikā Šķēle spēlējis arī Beļģijas komandās Šarleruā Spirou un Lježas Basket, kā arī Polijas vienībā Vloclavekas Anwil, kurā viņš spēlēja laikā no 2001. līdz 2004.gadam, pavadot tajā trīs sezonas. Tāpat basketbolists pārstāvējis Itālijas vienību Neapoles Martos, Latvijas komandu Ventspils un Ukrainas Superlīgas klubu Zaporožjes Ferro-ZNTU.

2013.gadā viņš pēc ilgāka pārtraukuma atgriezās Latvijas valstsvienībā, tomēr Eiropas čempionāta finālturnīrā astoņos mačos vidēji guva vien 4,4 punktus. Tāpat viņš piedalījies arī 2005., 2007. un 2009.gada Eiropas čempionātos.

Barons/LDz komanda šosezon piedalīsies arī Baltijas Basketbola līgā (BBL). 

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Porziņģis iedzīvojies ikra muskuļa sastiepumā

Latvijas basketbolists Kristaps Porziņģis Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) Austrumu konferences ceturtdaļfināla spēlē iedzīvojies ikra muskuļa sastiepumā, otrdien pavēstīja viņa pārstāvētā Bost...

Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi