Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +26 °C
Skaidrs
Trešdiena, 26. jūnijs
Inguna, Inguns, Ausma, Ausmis, Ingūna

Cavaliers sērijā ar 4-0 sabradā NBA Austrumu konferences uzvarētājus Raptors

Pagājušās sezonas vicečempione Klīvlendas Cavaliers pirmdien Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) izslēgšanas turnīra Austrumu konferences pusfināla ceturtajā spēlē ar 128:93 (30:26, 33:21, 37:25, 28:21) apspēlēja Toronto Raptors, sērijā līdz trim uzvarām triumfējot ar 4-0.

Pirms izslēgšanas turnīra Raptors tika uzskatīta par vienu no tām komandām, kas varētu aizkļūt līdz pat finālam, un arī sērijā pret Cavaliers tai tika piedēvēta favorītes loma, tomēr regulārā čempionāta Austrumu konferences labākā vienība sērijā pret Klīvlendas klubu neuzvarēja nevienā spēlē.

Raptors neveiksmi sērijā pret Cavaliers piedzīvojusi jau trešo gadu pēc kārtas.

Pirmdienas mačā Cavaliers zvaigzne Lebrons Džeimss iemeta 29 punktus, kā arī atzīmējās ar 11 rezultatīvām piespēlēm un astoņām atlēkušajām bumbām.

Labu maču aizvadīja arī Kevins Lavs, kuram 23 punkti, bet Kails Korvers pievienoja 16 punktus, realizēdams četrus no pieciem trejačiem.

"Šī mums bija lieliska sērija. Saskārāmies ar daudziem izaicinājumiem, jo regulārajā sezonā Raptors dominēja. Tomēr mums bija lielisks spēles plāns, ko izdevās izpildīt," pēc uzvaras sērijā teica Džeimss.

Šajā sērijā Cavaliers lieliski ierobežoja Raptors līderus. Ceturtajā spēlē Demars Derozens iemeta 13 punktus, bet ceturtajā ceturtdaļā tika izraidīts no zāles, kamēr Kails Laurijs iemeta tikai piecus punktus.

Solīdu sniegumu demonstrēja viens lietuvietis Jons Valančūns, kurš, mačā iesaistoties no rezervistu soliņa, iemeta 18 punktus.

Austrumu konferences finālā Cavaliers tiksies ar Bostonas Celtics vai Filadelfijas 76ers, kas sērijas ceturtajā spēlē savā laukumā uzvarēja ar 103:92 (21:22, 26:21, 29:22, 27:27), sērijā samazinot deficītu līdz 1-3.

Uzvarētāju sastāvā Horvātijas basketbolists Dario Saričs iemeta 25 punktus, kamēr Timotijs Džons Makonels un Bens Simons pievienoja 19 punktus.

Tikmēr Celtics labā 20 punktus iemeta Džeisons Teitums, bet 17 punkti Markusam Morisam.

Sērijas piektais mačs notiks trešdien Bostonā.

Savukārt Rietumu konferences pusfinālā Hjūstonas Rockets ar 3-1 ir vadībā ar pret Jūtas Jazz, bet čempione Goldensteitas Warriors ar tādu pašu rezultātu ir priekšgalā pret Ņūorleānas Pelicans.

Pērn par čempioni tika kronēta Warriors, kas finālsērijā ar 4-1 pārspēja Cavaliers.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi