Laika ziņas
Šodien
Daļēji saulains
Rīgā +13 °C
Daļēji saulains
Piektdiena, 11. oktobris
Silva, Monta, Tince

Ģimnāzijas komanda triumfē VEF Rīga skolu superlīgas Zvaigžņu spēlē

Piektdien, 30.janvārī, Rīgas 49.vidusskolas basketbola zālē pirmo reizi vēsturē risinājās VEF Rīgas skolu superlīgas Zvaigžņu Spēle, kurā tikās Vidusskolas un Ģimnāzijas komandas. Sīvā cīņā ar 96:95 pārāki izrādījās ģimnāzisti, informē rīkotāji.

Zvaigžņu spēle ritēja punkts punktā, jo neviena no skolām negribēja padoties. Spēles pirmo ceturtdaļu ar sīvu cīņu un šova vērtām piespēlēm uzsāka zēni, bet otrajā cetrutdaļā uz laukuma nāca meitenes, kuras pamainīja ne tikai mača tempu, bet arī rezultātu, palīdzot Ģimnāziju komandai izvirzīties vadībā un noturēt uzvaru - 96:95. Vidusskolu komandas rindās vērtīgākie spēlētāji izrādījās Mārcis Saulītis un Sindija Kudule (abi no Rīgas 49.vidusskolas), bet uzvarētājiem Ģimnāzijām – Roberts Dembskis no Rīgas Angļu ģimnāzijas un Marta Jančevska no Rīgas Franču liceja.

Zvaigžņu spēles komandu treneru lomā iejutās basketbola kluba VEF Rīga spēlētāji Džeralds Robinsons un Roberts Loverijs.

Starp spēles ceturtdaļām risinājās dažādi konkursi, kā piemēram, trīspunktu metienu konkurss, kurā piedalījās pa vienam dalībniekam no katras komandas – 16 puiši un astoņas meitenes.

Meiteņu konkurencē par uzvarētaju kļuva Beāte Markāne no Rīgas 3.ģimnāzijas, bet zēniem vistrāpīgākais bija Artūrs Runcis no Rīgas Hanzas vidusskolas.

Karsējmeiteņu konkursā piedalījās pārstāves no trīs skolām: Rīgas Centra Humanitārās vidusskolas, Rīgas 49. vidusskolas, Rīgas 19. vidusskolas, taču pēc žūrijas lēmuma par visenerģiskākajām dejotājām atzītas Rīgas Centra Humanitārās vidusskolas karsējmeiteņu komanda.

Spriežot pēc skatītāju atbalsta un ovācijām - vislielāko interesi izraisīja bumbas triekšanas grozā no augšas konkurss, kurā dalību ņēma seši dalībnieki: Ričards Pinne, Kristers Zoriks, Roberts Žubulis, Roberts Kesmins, Arnolds Krauklis un Kārlis Šiliņš. Finālā iekļuva Pinne un Zoriks, kuri pārsteidza publiku ar iespaidīgiem dankiem. Par labāko žūrijas vērtējumā tika atzīts K.Zoriks (Rīgas 49.vidusskola).

"Šī ideja bija padomā jau piecus gadus un beidzot to ir izdevies realizēt. Prieks, ka iesaistoties mēs varam piedzīvot patiešām labu pasākumu," atzīst VEF Rīgas skolu superlīgas turnīra organizators Raimonds Elbakjans.

"Pasākums ir audzis. Patīkama atmosfēra, ir daudz skatītāju un liels atbalsts, arī paši dalībnieki rāda uz ko ir spējīgi un izbauda spēli. Ļoti žēl, ka Zvaigžņu spēle nebija manā laikā," saka VEF Rīga spēlētājs Jānis Timma.

"VEF Rīgas skolu superlīgas Zvaigžņu spēle ir lieliska ideja. Pasākums ir izdevies, spēles laikā valdīja pozitīva atmosfēra un arī  bumbas triekšanas grozā no augšas konkurss bija lielisks. Kaut arī Latvijā basketbols vēl tikai tiecas uz augstāko līmeni, tad ar dankiem mēs jau esam augstakajā elitē!" uzsver VEF Rīga padomes priekšsēdētājs Edgars Jaunups.


Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi