Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +1 °C
Apmācies
Piektdiena, 19. aprīlis
Vēsma, Fanija

Lakers bez Džeimsa piekāpjas Nuggets

Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) vienība Losandželosas Lakers svētdien regulārā čempionāta mačā piedzīvoja zaudējumu, krūšu muskuļa traumas dēļ nespēlējot tās līderim Lebronam Džeimsam.

"Lakers" mājās ar rezultātu 104:128 (28:23, 25:32, 25:36, 26:37) piekāpās Denveras "Nuggets", kas izcīnīja jau sesto uzvaru pēc kārtas.

Viesu rindās ar 21 punktu izcēlās Pols Milseps, Gerijs Heriss iemeta par diviem mazāk, bet Nikola Jokičs pievienoja 18 punktus.

"Lakers" komandā 32 punkti un 11 atlēkušās bumbas Entonijam Deivisam, kamēr Kails Kuzma iemeta 16 punktus.

Šī bija pirmā spēle, kurā "Lakers" komandai nevarēja palīdzēt tās pieredzējušais līderis Džeimss, kurš otrdienas spēlē pret Indianas "Pacers" guva krūšu muskuļa savainojumu, kas gan viņam nākamajā duelī pret Milvokī "Bucks" neliedz izcelties ar "triple double".

Šaubas ir arī par Deivisa veselību, kurš trešajā ceturtdaļā vairākkārt bija manāms taustot savu labo celi, taču viņš spēli aizvadīja līdz pašam galam. Spēlētājs vienā no epizodēm, sedzot spēlētāju, neveiksmīgi novietoja labo kāju.

"Lakers" komandas treneris Frenks Vogels gan norādīja, ka spēlētājam viss esot kārtībā. "Viņš nedaudz saļima, bet jutās gana labi, lai atgrieztos spēlē. Nešķita, ka viņa kustības būtu bijušas ierobežotas," teica speciālists.

Losandželosas klubs šajā spēlē pieļāva 19 kļūdas un veica vien 18 rezultatīvas piespēles, kas ir šīs sezonas sliktākais rādītājs. Vidēji spēlē "Lakers" atdod 26 rezultatīvas piespēles.

Citā spēlē Bostonas "Celtics" mājās ar 119:93 (30:37, 29:19, 25:21, 35:16) pieveica Šarlotas "Hornets", svinot trešo panākumu pēc kārtas.

39 punktus un 12 atlēkušās bumbas uzvarētāju labā iekrāja Džeisons Teitums, bet vēl 23 iemeta Kemba Volkers. "Hornets" vienībā 23 punkti un desmit rezultatīvas piespēles Devontem Greiemam, savukārt Bismaks Bijombo izcēlās ar 18 punktiem.

Tikmēr "Bucks" mājās ar 117:89 (21:22, 38:33, 24:18, 34:16) pārspēja Indianas "Pacers".

Uzvarētājiem 19 punktus guva Veslijs Metjūss, 18 punkti un 19 bumbas zem groziem Jannim Adetokunbo, bet pa 17 punktiem iekrāja Brūks Lopess un Džordžs Hills.

Domants Sabonis ar 19 punktiem un 18 atlēkušajām bumbām bija rezultatīvākais "Pacers" spēlētājs.

Visbeidzot Oklahomsitijas "Thunder" savā laukumā ar 118:112 (27:33, 30:30, 29:26, 32:23) uzvarēja vienu no šīs sezonas favorītēm Losandželosas "Clippers".

Rezultatīvākais uzvarētāju rindās ar 32 punktiem bija Šejs Džildžess-Aleksandrs, vēl 28 punktus iemeta Deniss Šrēders, bet Stīvens Edamss pievienoja 20 punktus un 17 atlēkušās bumbas."Clippers" komandā Lū Viljamss guva 22 punktus un izdalīja septiņas rezultatīvas piespēles, bet Polam Džordžam 18 punkti.

Aģentūra LETA jau ziņoja, ka Latvijas basketbola zvaigzne Kristaps Porziņģis svētdien NBA spēlē atzīmējās ar 19 punktiem un 12 atlēkušajām bumbām, viņa pārstāvētajai Dalasas "Mavericks" ciešot zaudējumu.

"Mavericks" viesos ar 107:110 (17:20, 34:22, 35:21, 21:47) piekāpās NBA čempionei Toronto "Raptors", kas svinēja piekto uzvaru pēc kārtas.

Porziņģis šajā spēlē laukumā pavadīja 35 minūtes un 33 sekundes, kuru laikā iemeta divus no sešiem divpunktu metieniem, trīs no deviņiem tālmetieniem un sešus no septiņiem soda metieniem.

Tāpat viņš bez 12 izcīnītajām atlēkušajām bumbām pārķēra vienu bumbu, bloķēja trīs metienus, pieļāva vienu kļūdu un divas reizes pārkāpa noteikumus. "Mavericks" ar Porziņģi laukumā iemeta par 13 punktiem vairāk nekā ielaida, kas bija otrs labākais rādītājs komandā.

Porziņģis ar "double-double" izcēlies jau piecās spēlēs pēc kārtas, bet iepriekšējās četrās cīņās šajā sērijā viņš sasniedza 20 punktu robežu.

 

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi