Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +10 °C
Skaidrs
Svētdiena, 13. oktobris
Irma, Mirga

VEF Rīga izcīna smagu uzvaru LBL mačā Jūrmalā

Pie grūtas uzvaras "Olybet" Latvijas Basketbola līgas (LBL) regulārā čempionāta spēlē trešdien tika valsts vicečempione "VEF Rīga", kas izbraukumā ar 74:71 (12:15, 17:13, 19:23, 26:20) pieveica "Jūrmala"/"Fēnikss" vienību.

"VEF Rīga" sastāvā 18 punktus šajā mačā iemeta pieredzējušais Jānis Blūms, kamēr 12 punktus guva lietuvietis Arns Labucks un amerikānis Kristofers Ričardss. Savukārt "Jūrmala"/"Fēnikss" komandā 16 punkti Uģim Pinetem, bet 12 sameta Edgars Jeromanovs un Viktors Iļjins, kurš izcēlās arī ar 13 atlēkušajām bumbām.

Spēles sākumā "Jūrmala"/"Fēnikss" basketbolistiem izdevās iekrāt dažu punktu pārsvaru, taču rīdzinieki viņus tālāk nepalaida, turklāt pirmais puslaiks noslēdzās ar viena punkta pārsvaru viesiem (29:28).

Otrā puslaika sākumā jūrmalnieki atkal pārņēma vadību, iegūstot arī sešu punktu pārsvaru. Tālāk Latvijas galvaspilsētas klubs gan mājiniekus nelaida, bet nepilnas sešas minūtes līdz pamatlaika beigām pēc ilgāka pārtraukuma izvirzījās vadībā ar 60:57. Līdz pat noslēgumam abas vienības turpināja spēlēt punkts punktā.

Nedaudz vairāk kā minūti līdz beigām "Jūrmala"/"Fēnikss" saspēles vadītājs Jeromanovs ar precīzu tālmetienu izvirzīja vadībā mājiniekus (71:70). Neilgu brīdi vēlāk ar trīs punktiem atbildēja Labucks, tomēr pēc tam jūrmalnieki savas iespējas atspēlēties izniekoja.

"VEF Rīgas" basketbolisti sezonu iesākuši sekmīgi ar trim uzvarām LBL un vienu panākumu VTB Vienotajā līgā. Rīdzinieki iepriekš LBL spēlēs uzvarēja "Liepāja"/"Triobet" un "Jēkabpils" komandas, bet Vienotajā līgā sestdien ar rezultātu 76:73 pārspēja Maskavas apgabala "Himki" komandu no Krievijas.

Savukārt jūrmalnieki sezonu iesāka ar divām uzvarām pār "Liepāja"/"Triobet" un "Barons kvartāls" vienībām, bet pēc tam cieta zaudējumus "Ogre"/"Kumho Tyre" un "Jēkabpils" komandām.

LBL kopvērtējumā vadībā ar piecām uzvarām tikpat spēlēs ir "Ventspils", bet "VEF Rīga" ir trīs panākumi trīs mačos. Tikmēr "Valmiera"/ORDO, "Barons kvartāls", "Ogre"/"Kumho Tyre", "Jēkabpils" un "Jūrmala"/"Fēnikss" izcīnījušas pa divām uzvarām.

Viens panākums trīs mačos ir "Valka"/"Valga" vienībai, tikmēr "Latvijas Universitāte" zaudējusi visos trijos mačos, bet "Liepāja"/"Triobet" jau cietusi četras neveiksmes četros dueļos.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Balceram potītes lūzums Šveices hokeja līgas mačā

Cīrihes "Lions" Latvijas uzbrucējs Rūdolfs Balcers piektdien Šveices hokeja līgas (NL) spēlē ir lauzis potīti un nespēlēs līdz gadu mijai, sestdien savā interneta mājaslapā paziņoja klubs.

Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi