Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +2 °C
Apmācies
Piektdiena, 19. aprīlis
Vēsma, Fanija

Warriors arī turpmākajās spēlēs nāksies iztikt bez līdera Duranta

Viens no Nacionālās basketbola līgas (NBA) čempionu līderiem Kevins Durants neizies laukumā Goldensteitas Warriors sastāvā arī nākamajās divās līgas Rietumu konferences finālspēlēs un viņa dalība tiek apšaubīta arī turpmākajās spēlēs, pēc uzvaras pār Portlendas Trail Blazers ceturtdien apstiprināja komandas treneris Stīvs Kers.

"Kevins atveseļojas, bet savainojums ir nedaudz nopietnāks nekā sākumā tika uzskatīts. Viņš atlabšanas procesam pievēršas ļoti nopietni un komandas ārsti uzrauga, lai viss noritētu pēc plāna," pēc spēles izteicās Kers.

Durants pagājušajā nedēļā Rietumu konferences pusfināla piektajā spēlē pret Hjūstonas "Rockets" vienību guva kājas ikra muskuļa traumu. "Warriors" bez viņa palīdzības sasniedza konferences finālu, kurā pašlaik tiekas ar Portlendas "Trail Blazers" un sērijā līdz četrām uzvarām ir vadībā ar 2-0.

"Mēs nevaram skatīties pār plecu un jautāt, vai Kevins spēlēs. Mums jāiet laukumā un jāspēlē sava spēle. Protams, ar viņu laukumā mēs esam daudz stiprāki, bet arī pašlaik mūsu komanda ir labi saliedēta un visi sniedz savu ieguldījumu spēlē," savukārt sacīja Duranta komandas biedrs Dreimonds Grīns.

Goldensteitas uzbrucējs joprojām pārvietojas, nedaudz pieklibojot. Sākotnēji pat tika pieļauta iespēja, ka sportists sarāvis Ahileja cīpslu.

Goldensteitas "lazaretē" kopš 11.aprīļa atrodas centra pozīcijā spēlējošais Demarkuss Kazinss, kuram ārsti nesen atļāva uzsākt vieglus treniņus laukumā, bet, visticamāk, spēles pieteikumā viņš šajā sezonā neatgriezīsies.

Durants izslēgšanas turnīrā 11 spēlēs vidēji guvis 34,2 punktus, izcīnījis 5,2 atlēkušās bumbas un veicis 4,9 rezultatīvas piespēles. Regulārajā čempionātā viņam 78 dueļos bija caurmērā gūti 26,0 punkti, 6,4 bumbas zem groziem un 5,9 rezultatīvas piespēles.

Pērn Goldensteitas "Warriors" otro gadu pēc kārtas kļuva par NBA čempioniem, finālsērijā ar 4-0 pieveicot Klīvlendas "Cavaliers".

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi