Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +15 °C
Skaidrs
Ceturtdiena, 28. marts
Ginta, Gunda, Gunta

Wizards dod iespēju abiem latviešiem un izcīna uzvaru

Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) klubs Vašingtonas Wizards piektdien pārbaudes spēlei pieteica abus Latvijas basketbolistus Dāvi Bertānu un Anžeju Pasečņiku, gūstot trešo panākumu pirms gaidāmās sezonas.

Wizards viesos ar rezultātu 112:93 (27:29, 27:15, 40:21, 18:28) pārspēja Filadelfijas 76ers, kas gaidāmajā sezonā tiek uzskatīta par vienu no līgas vadošajām komandām.

Bertāns laukumā pavadīja 21 minūti un 28 sekundes, to laikā izceļoties ar astoņiem gūtiem punktiem, divām atlēkušajām bumbām, vienu rezultatīvu piespēli, tikpat pārtvertām bumbām, realizēdams divus no sešiem tālmetieniem. Basketbolists spēli noslēdza ar 21 efektivitātes koeficienta punktu, kas bija otrais labākais rādītājs klubā.

Tikmēr Pasečņiks, kurš līgumu parakstīja šajā nedēļā, savā pirmajā pārbaudes spēlē izcēlās ar četriem punktiem, trim bumbām zem groziem, vienu rezultatīvu piespēli un vienu pārtvertu bumbu. Tāpat basketbolists iekrāja trīs piezīmes un negatīvu efektivitāti -8.

Wizards komandā rezultatīvākais ar 17 punktiem bija Džordans Makrejs.

Neraugoties uz zaudēto pirmo ceturtdaļu, nākamajās divās Wizards krietni uzlaboja savu uzbrukumu, realizēdami metienus ar lielāku precizitāti nekā pretinieki. Otrās ceturtdaļas sākumā 76ers aptuveni sešas minūtes nespēja gūt grozu, tādējādi Wizards pārņēma vadību spēlē, to palielinot trešajā ceturtdaļā. Atlikušajā laikā iekrātais pārsvars bija gana liels, lai nosargātu uzvaru.

Wizards komanda metienus realizēja ar 48,2% precizitāti, kamēr pretinieki sasniedza 40,5% atzīmi. Krietni sliktāk Filadelfijas klubam klājās no tālmetienu līnijas (25,9%), kamēr Wizards bija pārliecinoši precīzāki (43,2%).

Citā spēlē Bruklinas Nets savā laukumā ar 107:123 (28:28, 25:46, 31:27, 23:22) zaudēja pērnā gada čempioniem Toronto Raptors.

Nets komandā piecus punktus un sešas atlēkušās bumbas iekrāja Rodions Kurucs, kurš spēli noslēdza -6 efektivitātes koeficienta punktiem.

Rezultatīvākais Nets rindās ar 19 punktiem, trim atlēkušajām bumbām, četrām rezultatīvām piespēlēm un divām pārtvertām bumbām bija Kairijs Ērvings.

Visām komandām šīs bija pēdējās pārbaudes spēles, jo jau otrdien tiks atklāta 2019./20.gada NBA sezona, kas iesāksies ar divām spēlēm. Otrdien laukumā dosies abas Losandželosas vienības Clippers un Lakers, kā arī Ņuorleānas Pelicans un Raptors.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi