Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +14 °C
Skaidrs
Ceturtdiena, 28. marts
Ginta, Gunda, Gunta

Agrāk rezultatīvais Tomass karjeru turpinās Nuggets rindās

Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) zvaigzne Aizija Tomass karjeru turpinās Denveras Nuggets komandā, savukārt Bruklinas Nets uz Atlantas Hawks aizmainījusi Džeremiju Linu, vēsta Ziemeļamerikas medijs ESPN.

Tomass vasarā kļuva par brīvo aģentu, tagad panākot vienošanos ar Nuggets uz vienu sezonu par diviem miljoniem ASV dolāru (1,7 miljoniem eiro).

Klubs par vienošanos vēl nav paziņojis, taču ESPN rīcībā esošā informācija liecina, ka abas puses ir atradušas kopsaucēju, jo Tomass ticies ar Denveras kluba prezidentu basketbola lietās Timu Koneliju un treneri Maiklu Melounu.

Pagājušajā vasarā Tomass tika iesaistīts Kairija Ērvinga darījumā un no Bostonas Celtics nonāca Klīvlendas Cavaliers rindās, kur viņš debitēja vien gadumijā, jo viņam bija gurna problēmas. Basketbolists cerības neattaisnoja, un februārī viņš tika aizmainīts uz Losandželosas Lakers, taču regulārās sezonas beigās viņam tika veikta vēl viena gurna operācija.

Aizvadītajā sezonā Tomass kopumā 32 spēlēs vidēji iemeta 15,2 punktus un veica 4,8 rezultatīvas piespēles. Statistikas rādītāji gan ir krietni kritušies, jo vēl iepriekš Celtics sastāvā regulārajā čempionātā viņš 76 mačos caurmērā atzīmējās ar 28,9 punktiem un 5,9 rezultatīvām piespēlēm.

Tikmēr Bruklinas klubs, kurš, visticamāk, tuvākajā laikā noslēgs līgumu ar šovasar draftēto Latvijas basketbolistu Rodionu Kurucu, aizmainīja aizsasrgu Linu, pretī saņemot 2020.gada NBA drafta otrās kārtas izvēli un tiesības uz Aiziki Kordinjē, kurš NBA draftā 2016.gadā tika izvēlēts otrajā kārtā, taču NBA pagaidām vēl nav spēlējis.

Linam ar Nets komandu bija spēkā līgums uz nākamo sezonu, taču savu potenciālu traumu dēļ viņš Bruklinas klubā īsti neparādīja. Aizvadītajā sezonā Lins guva kājas traumu jau regulārā čempionāta pirmajā mačā.

Tāpat Nets no Denveras Nuggets ieguvusi uzbrucējus Kenetu Farīdu un Derelu Arturu, kā arī 2019.gada NBA drafta pirmās kārtas izvēles tiesības, pretī atdodot Aiziju Vaithedu. Nuggets šādā veidā vēlējās samazināt kluba algu slogu, jo tiek lēsts, ka tādējādi komanda ietaupīs 21 miljonu dolāru.

 

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi