Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +8 °C
Skaidrs
Svētdiena, 28. aprīlis
Terēze, Gundega

Aigars Šķēle saņem lielu interesi no Eiropas komandām

Eiropas spēcīgāko līgu vienības izrāda lielu interesi par aizsargu Aigaru Šķēli, tomēr Latvijas vicečempione Ventspils vilcinās ar viņa pārdošanu, raksta respektablais basketbola portāls Sportando.

"Aigars Šķēle saņem lielu interesi no Eiropas komandām. Ventspils vilcinās iesaistīties sarunās par izpirkuma maksu, lai ļautu viņam doties," raksta Sportando.

Kā viena no pretendentēm nosaukta Turcijas vienība Stambulas BB, kas pašlaik gan jau potenciālajā viņa vietā piesaistījusi amerikāni Raienu Tulsonu.

Pašlaik 24 gadus vecais Šķēle šosezon Starptautiskās Basketbola federācijas (FIBA) Čempionu līgā sešos mačos izcēlies ar vidēji 14 punktiem, 6,5 atlēkušajām bumbām un 4,3 rezultatīvām piespēlēm. Tikmēr OlyBet Latvijas Basketbola līgā (LBL) viņš astoņos mačos atzīmējies ar vidēji 13,1 punktu, 5,4 bumbām zem groziem un 3,1 rezultatīvu piespēli.

Tāpat Šķēle tika nosaukts par LBL labāko spēlētāju oktobrī, bet sezonas pirmās puses centrālais mačs šajā turnīrā notiks sestdien, kad ventspilnieki viesosies pie VEF Rīga komandas.

Šķēle pavadīja vairākas sezonas Spānijas vienības Fuenlabrada jaunatnes sistēmā pirms 2012.gadā atgriezās dzimtenē, nākamajās sezonās pārstāvot Barons un Jūrmala/Fēnikss un VEF Rīga vienības. 2016.gadā viņš ar Valmiera/ORDO komandu kļuva par Latvijas čempionu un pēc šī panākuma devās uz Ventspili.

Pērn Šķēle bija Latvijas izlasē Riodežaneiro olimpisko spēļu kvalifikācijas turnīrā, bet nopietnāka loma komandā viņam bija šogad Eiropas čempionātā piecos mačos izceļoties ar vidēji 2,8 punktiem, 1,6 atlēkušajām bumbām un 1,6 rezultatīvām piespēlēm.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi