Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +11 °C
Skaidrs
Ceturtdiena, 2. maijs
Sigmunds, Zigismunds, Zigmunds

Armands Šķēle: Rīga pagaidām kā pietura

Nesaņēmis piedāvājumus ārpus dzimtenes, viens no šī gadsimta Latvijas atraktīvākajiem basketbolistiem Armands Šķēle jauno sezonu iesācis Barons/LDz komandā, ar kuru savulaik piedzīvoja vienu no spožākajiem karjeras posmiem, uz Rīgu atvedot FIBA Eiropas kausu un kļūstot par pašmāju finālsērijas vērtīgāko spēlētāju. "Veco laiku vārdā palīdzu viņiem, bet viņi - man. Tomēr pats gaidu piedāvājumu no ārzemēm," basketbolists uzsvēra, ka diezin vai paliks Rīgā līdz sezonas beigām.

Kopš 2011. gada, kad Šķēle kļuva par Igaunijas čempionāta finālsērijas vērtīgāko spēlētāju, kaldinot Kalev/Cramo komandas triumfu, aizsargs ar nelieliem pārtraukumiem spēlējis tieši kaimiņvalsts galvaspilsētā. "Pēc sezonas pārrunājām nākotni, un viņi izlēma manā vietā pamēģināt amerikāni. Tāds ir sports. Vienmēr varēju braukt, un tur bija labi, taču viņi izlēma tā. Tas gan nenozīmē, ka tur neatgriezīšos. Varbūt pat šogad," sacīja Šķēle. "Nekādu citu piedāvājumu nebija. Trenējos, gaidīju, līdz nolēmu, ka iesākšu sezonu šeit. Neesam konkrēti ne par ko vienojušies - vienkārši nāku un palīdzu komandai, pie reizes uzturot sevi formā."

Kluba treneris Agris Galvanovskis gan cer, ka Armands komandā paliks līdz sezonas beigām, jo būtu ļoti labs palīgs cīņā par iekļūšanu izslēgšanas turnīrā. Ja nu vienīgi būšot kāds superpiedāvājums no Madrides Real vai Barcelona, puspajokam piebilda treneris. Par to gan Šķēle gardi pasmējās. "Cerēsim, ka būs piedāvājums no Madrides Real," aizsargs dotu priekšroku pašreizējiem Eirolīgas čempioniem. Viņš gan atkārtoti uzsvēra, ka ārzemju kluba piedāvājuma latiņa neesot tik augsta.

Visu rakstu lasiet otrdienas, 6.oktobra, laikrakstā Diena

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Porziņģis iedzīvojies ikra muskuļa sastiepumā

Latvijas basketbolists Kristaps Porziņģis Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) Austrumu konferences ceturtdaļfināla spēlē iedzīvojies ikra muskuļa sastiepumā, otrdien pavēstīja viņa pārstāvētā Bost...

Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi