Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +9 °C
Skaidrs
Ceturtdiena, 2. maijs
Sigmunds, Zigismunds, Zigmunds

Armands Šķēle: Tallinā jūtos kā mājās

Latviešu basketbolistam Armandam Šķēlem līgums ar Igaunijas čempionvienību Tallinas Kalev/Cramo ir līdz šīs sezonas beigām, turklāt kaimiņvalsts galvaspilsētā viņš jūtoties kā mājās, sarunā ar Latvijas žurnālistiem sacīja pats sportists.Lai gan ilgi nebija skaidrības, kur spēlēs Šķēle, viņš sezonu nolēma uzsākt Kalev/Cramo rindās, kur jau bija spēlējis iepriekš.

Šajā vienībā spēlē arī latviešu uzbrucējs Rolands Freimanis."Man līgums ir līdz sezonas beigām, viss apmierina, un uz neko īpaši vairāk nemaz neceru. Līmenis manis ir pietiekami augsts," sacīja Šķēle. "Spēlēju tur, kur man patīk - iepriekšējā sezonā aizbraucu izmēģināt spēkus Turcijā, bet tur nejutos īpaši labi, tā nebija mana vieta. Tallinā jūtos kā mājās."Šķēle uz Turcijas otrās līgas komandu Pamukkale Universitesi pārcēlās 2013.gada novembrī, kur nospēlēja līdz sezonas beigām.Trešdien Kalev/Cramo basketbolisti aizvadīja pēdējo Baltijas Basketbola līgas (BBL) regulārā čempionāta spēli, izbraukumā tiekoties ar Latvijas komandu Barons/LDz, kur Šķēle savulaik nospēlēja vairākas sezonas. Šajā duelī, kas norisinājās Mārupē, uzvaru ar 89:75 izcīnīja Igaunijas čempionvienība.Kaut Barons klubā Šķēle aizvadījis daudzus gadus, viņš atzina, ka trešdienas spēle nebija īpaša. "Jau pirms tam biju spēlējis pret šo komandu. Katra spēle ir ar kaut ko īpaša, bet šajā nebija vēlamā atmosfēra - cilvēki nenāk uz mačiem, nezinu, kas viņiem nepatīk."Tieši savas karjeras labākos gadus Šķēle aizvadīja Barons/O!Karte komandā, ar kuru 2008.gadā uzvarēja gan Latvijas čempionātā, gan FIBA Eiropas kausa izcīņas turnīrā."Mums grafiks ir spēlēm bagāts, un sarežģīti dabūt emocijas katram mačam - grūti saņemties un vajag laiku, lai ieskrietos. Mūsu galvenā prioritāte ir VTB Vienotās līgas spēles, kurām gatavojamies nopietnāk - jo tur būs vairāk uzvaru, jo vairāk nāks skatītāji un būs vairāk sponsoru," pauda 31 gadu vecais Šķēle, kurš rudenī pamanījās iedzīvoties savainojumā. "Oktobrī biju labā formā, bet tad guvu traumu un saslimu. Tā kā neesmu nekāds jaunais, pēc tādām pauzēm nepieciešams laiks, lai ieskrietos un atgūtu pārliecību, bet tagad viss ir kārtībā."Karjeras laikā Šķēle spēlējis arī Beļģijas komandās Šarleruā Spirou un Lježas Basket, kā arī Polijas vienībā Vloclavekas Anwil, kurā viņš spēlēja laikā no 2001. līdz 2004.gadam, pavadot tajā trīs sezonas. Tāpat basketbolists pārstāvējis Itālijas vienību Neapoles Martos, Latvijas komandu Ventspils, Ukrainas klubu Zaporožjes Ferro-ZNTU un Turcijas otrās līgas vienību Pamukkale Universitesi.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Porziņģis iedzīvojies ikra muskuļa sastiepumā

Latvijas basketbolists Kristaps Porziņģis Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) Austrumu konferences ceturtdaļfināla spēlē iedzīvojies ikra muskuļa sastiepumā, otrdien pavēstīja viņa pārstāvētā Bost...

Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi