Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +15 °C
Skaidrs
Otrdiena, 21. maijs
Ingmārs, Ernestīne, Akvelīna

Bagatskis apmierināts ar izlozi

Latvijas vīriešu basketbola valstsvienības galvenais treneris Ainars Bagatskis ir apmierināts ar Eiropas 2013.gada čempionāta kvalifikācijas turnīra izlozi, kaut gan D grupā nekādas pastaigas nebūšot. “Visvairāk mums jāuzmanās pašiem no sevis, nevaram atļauties būt pavirši un pašpārliecināti. Jāizdara viss nepieciešamais, lai atgrieztos tur, kur guvām tik labas emocijas – Eiropas čempionāta finālturnīrā,” intervijā Latvijas Basketbola savienības mājas lapai _basket.

lv_ teica Bagatskis. “Jā, bija jau pierasts, ka mūs sūta uz nāves grupām. Tagad pilnīgi kaut kā pietrūkst – nav ne Itālijas, ne Izraēlas. Ja runājam nopietni, varu tikai izteikt līdzjūtību kolēģiem no A un F grupu komandām. No katra groza varējām dabūt bīstamākus pretiniekus, tiesa, varēja būt arī ērtāki sāncenši. Taču tas nenozīmē, ka varam apmierināti laisties ziemas miegā. Mūs gaida ļoti sarežģītas spēles. Īpaši izbraukumos.”Lūgts komentēt nākamos grupas sāncenšus Bagatskis atzina, ka Par Gruzijas komandu zinot visu. Bosnijas izlasi tikai daļēji – pieredzējusi komanda, kuras varējums lielā mērā būs atkarīgs no tā, kā izdosies līderus mobilizēt kvalifikācijas turnīram. Nīderlandiešus esot vēl jāiepazīst. Savukārt ar Rumānijas labāko klubu viņam bija darīšana, kad strādājis Krasnojarskā. Šos pretiniekus treneris raksturoja kā nepatīkamus, kas spēlē parupji, provocējoši. Tāpēc jābūt gataviem šo spiedienu izturēt.Lūgts raksturot Latvijas izlases sniegumu šīgada Eiropas čempionātā Lietuvā, Bagatskis atzina, ka “Šauļos bijām ļoti jauna komanda, tagad spēlētāji būs par gadu pieredzējušāki, ceru, ka stabilāki. Taču nebūtu pareizi kādam garantēt vietu sastāvā tikai tāpēc, ka veiksmīgi spēlēts pirms gada. Dzīve iet uz priekšu un nākamvasar varētu būt savādāki risinājumi.”Komentējot iespējamo Spānijas ACB līgas komandas Malagas Unicaja saspēles vadītāja Kristapa Valtera intervijā laikrakstā Diena pausto vēlmi par iespējamo atgriešanos izlasē, Bagatskis teica, ka Kristapa spēle Eirolīgā un Spānijas čempionātā apliecina, ka viņš kļuvis par stabilu, nobriedušu spēlētāju. “Tas ir ļoti patīkami. Pagaidām tas ir viss, ko varu pateikt. Šī lieta jāizvērtē kompleksi, ņemot vērā ļoti daudzus aspektus,” nobeidza treneris.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Vītoliņš: Šī bija mūsu labākā spēle turnīrā

Pret Slovākijas izlasi parādītais sniegums bijis labākais, kādu šajā turnīrā Latvijas hokejisti ir demonstrējuši, pēc uzvaras pasaules čempionāta mačā sarunā ar žurnālistiem sacīja valstsvienīb...

Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi