Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +9 °C
Apmācies
Piektdiena, 29. marts
Agija, Aldonis

Basketboliste Vītola atgriezusies spēcīgajā Spānijas klubā Perfumerias Avenida

Viena no labākajām Latvijas basketbolistēm Kristīne Vītola atgriezusies spēcīgajā Spānijas klubā Salamankas Perfumerias Avenida, informē vienība.

Vītola šajā komandā spēlēja jau laikā no 2015. līdz 2016.gada rudenim, kad, vēloties tikt pie lielāka spēles laika, pārcēlās uz Turcijas klubu Stambulas "Galatasaray". Savukārt pēc tam viņa sezonu pavadīja Polijas klubā "Basket 90 Gdynia", bet pērn pievienojās Latvijas vadošajai komandai "TTT Rīga", pārstāvot to arī Starptautiskās Basketbola federācijas (FIBA) Eirolīgā.

Kopā ar "Perfumerias Avenida" komandu Vītola 2016.gadā kļuva par Spānijas čempioni. Pirms pievienošanās šai vienībai viņa pārstāvēja citu spāņu klubu Saragosas "Mann-Filter".

Aizvadītajā sezonā Vītola Eirolīgā vidēji mačā iemeta 12,7 punktus un izcīnīja 6,7 atlēkušās bumbas, turklāt palīdzēja Rīgas klubam iekļūt ceturtdaļfinālā. "TTT Rīga" kļuva par čempioni ne tikai Latvijā, bet arī Eiropas Sieviešu basketbola līgā un Baltijas līgā.

Vītola iekļauta arī Latvijas izlases kandidāšu sarakstā dalībai šī gada Eiropas čempionātā, kas vasarā daļēji notiks Latvijā.

Iepriekšējā sezonā "Perfumerias Avenida" vietējā čempionātā zaudēja finālā, bet Eirolīgā nepārvarēja grupu turnīru, kamēr pēc tam FIBA Eirokausā aizkļuva līdz ceturtdaļfinālam. Šajā vienībā aizvadīto sezonu iesāka arī Aija Putniņa, kura gan nespēja nostiprināties tās sastāvā.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi