Laika ziņas
Šodien
Daļēji saulains
Rīgā +1 °C
Daļēji saulains
Piektdiena, 19. aprīlis
Vēsma, Fanija

Batlers: Esmu lielisks cilvēks, nevis slikts komandas biedrs

Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) komandas Filadelfijas 76ers papildinājums Džimijs Batlers uzskata, ka ir lielisks cilvēks, nevis slikts komandas biedrs.

Aģentūra LETA jau ziņoja, ka Minesotas Timberwolves un 76ers aizvadītās nedēļas izskaņā veica ievērojamu maiņas darījumu, Minesotas komandai uz Filadelfiju nosūtot Batleru un Džastinu Petonu un pretī saņemot Robertu Konvingtonu, Dario Šariču, Džeridu Beilesu un 2022.gada otrās kārtas drafta izvēli

"Kad spēlētāji zina, ko dara basketbola laukumā, viss ir kārtībā. Nedomāju, ka Filadelfijā basketbolisti viens otram mēģinās "kāpt uz kājām", bet uzskatu, ka katrs spēlētājs šajā komandā turpinās darīt savu darbu, lai sasniegtu nospraustos mērķus," preses konferencē mediju pārstāvjus informēja Batlers.

Pašlaik 29 gadus vecais Batlers šajā starpsezonā neslēpa, ka nevēlējās turpināt karjeru Timberwolves komandā, jo viņam bija nesaskaņas ar šīs vienības spēlētājiem. Basketbolists jau iepriekš pieprasīja maiņu uz citu klubu.

"Ja kādam basketbolistam ar mani ir problēmas, vēlos, lai viņš to pasaka. Es gan neuzskatu, ka esmu bijis slikts komandas biedrs, bet cilvēki var uzskatīt citādāk. Manuprāt, esmu lielisks cilvēks un komandas biedrs, ko apliecināšu 76ers komandā," noteica Batlers.

Talantīgās Filadelfijas komandas līderi šobrīd ir 24 gadus vecais centrs Žoels Embīds, kurš pagājušajā sezonā piedalījās līgas Zvaigžņu spēlē, kā arī 22 gadus vecais Bens Simonss, kurš aizvadītajā sezonā tika nosaukts par labāko debitantu NBA.

"Man patīk apzināties, ka spēlēšu kopā ar Embīdu un Simonsu. Protams, vēlamies šosezon triumfēt NBA, jo tas ir iemesls, kādēļ vispār spēlējam," sacīja Batlers, kurš neuzskata, ka viņam būs problēmas sadalīt bumbu ar abiem kluba līderiem. "Nedomāju, ka tā būs problēma. Esmu spējīgs laukumā kustināt bumbu un spēlēt bez tās. Domāju, ka mēs izdarīsim visu, lai sasniegtu labu rezultātu."

Iepriekš interesi par Batlera iegūšanu izrādīja Maiami Heat komanda, kā arī izskanēja informācija, ka cīņā par viņu iesaistījās arī Losandželosas Clippers, Kristapa Porziņģa pārstāvētā Ņujorkas Knicks, kā arī Rodiona Kuruca pārstāvētā Bruklinas Nets.

Tikmēr Filadelfijas komandas ģenerālmenedžeris Eltons Brends izteicās, ka komandai bija nepieciešams iegūt "superzvaigzni". "Viņa pievienošanās komandai palīdzēs jaunajiem spēlētājiem spert nākamo soli karjerā, lai iegūtu čempionu titulu. Batlera mērķi ir tādi paši kā mums."

Šosezon basketbolists desmit spēlēs laukumā pavadījis vidēji 36,1 minūti, kuru laikā guvis 21,3 punktus, sakrājis 5,2 atlēkušās bumbas un atdevis 4,3 rezultatīvas piespēles.

Aizvadītajā sezonā Batlers 59 spēlēs visās izgāja sākumsastāvā, gūstot 22,2 punktus vidēji mačā. Caurmērā katrā spēlē viņš arī atdeva 4,9 rezultatīvās piespēles un sakrāja 5,3 atlēkušās bumbas.

Batlers ir 2016.gada olimpisko spēļu uzvarētājs ar ASV izlasi un četrkārtējs NBA Zvaigžņu spēles dalībnieks. Tāpat 2015.gadā viņu nosauca par visvairāk progresējušo spēlētāju.

76ers ar deviņām uzvarām 15 spēlēs ieņem trešo vietu Austrumu konferencē, bet Timberwolves ar pieciem panākumiem 14 cīņās ir 14.vietā Rietumos.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi