Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +22 °C
Skaidrs
Trešdiena, 26. jūnijs
Inguna, Inguns, Ausma, Ausmis, Ingūna

Bērnu basketbolā kautiņu izraisījušais Juris Skrinda, visticamāk, bijis reibumā; incidents sācies aizrādījumu dēļ

Bērnu basketbola spēles laikā Mārupē vecāku kautiņu izraisījušais Juris Skrinda, visticamāk, bijis alkohola reibumā, portālam diena.lv apliecināja vairāki notikušā aculiecinieki.

Vairāki plašsaziņas līdzekļi vēsta par 25.maijā notikušu basketbola spēli, kurā vecāku starpā izcēlās nesaskaņas, kuras pārauga kautiņā. ​​​​​​​"Dienas" rīcībā ir nesaskaņu sākuma video, kurš tikšot iesniegts atbildīgajām iestādēm un institūcijām. 

Kautiņa izraisītājs Juris Skrinda bijis acīmredzami agresīvs jau kopš spēles sākuma, iespējami apreibinājies un provokatīvs, stāsta liecinieki.  Aculiecinieki vēsta, ka Skrinda pretinieku komandas deviņgadīgajiem puikām, vecākiem un tiesnešiem veltīja sekojošus izteikumus -  ‘visa Basketbola klase ir dolbajobi’, ‘vajag iemācīties noteikumus’, ‘kā Tu tiesā’; ‘vajag izlasīt nolikumu, pirms nākt uz spēli’, ‘beidziet te smirdēt kā sūdi’, ‘aizver savu muti, vai es to aizvēršu, ‘neviens no Basketbola klases nezina noteikumus’. 

Pēc rupjībām kāds no pretinieku komandas vecākiem sācis Skrindu filmēt, kurš neapmierinātībā sitis filmētājam un izsitis telefonu. Tālāk Juris Skrinda uzbrucis kādai sēdošai sievietei, sākot sievieti žņaugt, bet sievieti pret Skrindas vardarbību aizstāvējis sievietes vīrs. Tālāk notikumi eskalējušiem līdz medijos plaši aprakstītajam kautiņam. 

Jura Skrindas uzvedība spēles laikā bijusi izteikti agresīva, viņš izskatījies spēcīgā alkohola vai citu apreibinošu vielu ietekmē, jo vairākkārt atkārtojis vienus un tos pašu vārdu salikumus, izkliedzot tos un nekādi nemainot sevis teikto pie dažādiem aizrādījumiem viņam.  

Incidents noticis Mārupē rīkotajā turnīrā U-9 vecuma grupas spēlē starp "Basketbola klase" un DSN komandām. Publiski pieejamajā video redzams, ka spēles tiesnesis uz brīdi aptur spēli un aizrāda zālē esošajiem vecākiem. Visticamāk, ka strīds starp diviem vīriešiem sācies, jo "Basketbola klases" vecāki aizrādījuši Jurim Skrindam.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi