Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +12 °C
Skaidrs
Otrdiena, 9. jūlijs
Asna, Asne, Zaiga

Bertānam deviņi punkti un Kuzminskam uzvaru nesošais metiens Itālijas A sērijas spēlē

Latvijas izlases basketbolists Dairis Bertāns pirmdien guva deviņus punktus Itālijas A sērijas mačā, kamēr lietuvietis Mindaugs Kuzminsks divas sekundes pirms finālsvilpes guva uzvaras grozu, kaldinādami Milānas EA7 Emporio Armani komandas panākumu.

Milānas basketbolisti savā laukumā ar rezultātu 82:80 (23:21, 25:18, 21:25, 13:16) pārspēja Kremonas "Vanoli" vienību.

Vēl 2,4 sekundes pirms pamatlaika beigām rezultāts bija neizšķirts 80:80, bet mājinieki pēdējā uzbrukumā izrāva uzvaru. Serbs Vladimirs Micovs no sānu iemetiena meta bumbu groza virzienā, to gaisā uztverot Kuzminskam un triecot grozā no augšas.

 

Bertāns šajā mačā laukumā pavadīja 20 minūtes, kuru laikā realizēja abus tālmetienus, savu vienīgo divpunktu metienu un vienu no diviem soda metieniem.

Tāpat viņš izcīnīja vienu atlēkušo bumbu, veica vienu rezultatīvu piespēli, bloķēja vienu metienu, vienu reizi kļūdījās un izprovocēja trīs noteikumu pārkāpumus, tikdams pie 15 efektivitātes koeficienta punktiem.

Milānas komandā rezultatīvākais ar 19 punktiem un deviņām atlēkušajām bumbām bija Kuzminsks, kurš sezonu iesāka Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) komandā Ņujorkas "Knicks" kopā ar latvieti Kristapu Porziņģi, bet gada pirmajā dienā papildināja Milānas kluba rindas.

Tikmēr latvieša Ojāra Siliņa pārstāvētā Trento "Dolomiti Energia" svētdien viesos ar rezultātu 75:82 piekāpās Bolonjas "Segafredo Virtus" vienībai. Siliņš bija pieteikts spēlei, bet laukumā nedevās.

Savukārt ārpus pieteikuma palika Rihards Kuksiks, viņa pārstāvētajai komandai Pezāro "Victoria Libertas" viesos ar rezultātu 70:88 zaudējot Brešas "Germani Basket". Tiesa, jau iepriekš tika vēstīts, ka Kuksikam šonedēļ beigsies līgums ar Pezāro vienību un viņam būs jāmeklē jauns klubs.

A sērijas kopvērtējumā pa 12 uzvarām 16 spēlēs ir "EA7 Emporio Armani", "Germani Basket" un Avelīno "Sidigas" komandām, kuras atrodas kopvērtējuma augšgalā.

Tikmēr "Dolomiti Energia" ar septiņām uzvarām ir desmitajā vietā, bet "Victoria Libertas" guvusi četrus panākumus un atrodama pēdējā pozīcijā 16 komandu konkurencē.

 

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi