Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +10 °C
Apmācies
Piektdiena, 29. marts
Agija, Aldonis

Bertānam divi punkti, Mavericks konferences finālā nonāk iedzinējos ar 0-3

Latvijas basketbolists Dāvis Bertāns svētdien guva divus punktus Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) pusfināla sērijas trešajā spēlē, viņa pārstāvētajai Dalasas Mavericks komandai ciešot zaudējumu.

Dalasieši mājās ar rezultātu 100:109 (22:25, 25:23, 21:30, 32:31) zaudēja Goldensteitas "Warriors", kas sērijā līdz četrām uzvarām ir vadībā ar 3-0.

Rietumu konferences finālsērijas ceturtā spēle notiks otrdien Dalasā.

Bertāns svētdien spēlēja 12 minūtes un 38 sekundes, kuru laikā realizēja savu vienīgo divpunktu metienu un netrāpīja abus tālmetienus. Rūjienietis arī izcīnīja vienu atlēkušo bumbu, atdeva vienu rezultatīvu piespēli, pārtvēra vienu bumbu un trīsreiz pārkāpa noteikumus. "Mavericks" ar Bertānu laukumā iemeta par 11 punktiem vairāk nekā ielaida, kas bija pārliecinoši labākais rādītājs komandā.

Dalasas komandā ar 40 punktiem un 11 atlēkušajām bumbām izcēlās Luka Dončičs, 26 punktus guva Spensers Dinvidijs, bet 20 punkti bija Džeilenam Bransonam.

Uzvarētājiem 31 punkts un 11 rezultatīvas piespēles bija Stefenam Karijam, 27 punktus guva un 11 bumbas zem groziem izcīnīja Endrū Viginss, bet 19 punkti bija Klejam Tompsonam.

Dalasieši konferences finālsērijā iekļuvuši pirmo reizi kopš 2011.gada. Pirmajā kārtā viņi ar 4-2 uzveica Jūtas "Jazz", bet otrajā ar 4-3 bija pārāki pār regulārā turnīra spēcīgāko komandu Fīnksas "Suns".

"Mavericks" regulārajā turnīrā uzvarēja 52 no 82 spēlēm un ieņēma ceturto vietu Rietumu konferencē, kamēr "Warriors" ar 53 panākumiem bija trešie.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi